شنبه 24 مرداد 1405 - Sat 15 Aug 2026
  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 16725
    تاریخ انتشار: 17/آذر/1394 - 19:36
    پایگاه خبری حامیان ولایت/ورزشی

    داغ ترین نقل و انتقالات پرسپولیس

    پرسپولیسی ها در صورتی می توانند بازیکن خارجی جذب کنند که این بازیکن، آسیایی باشد و با توجه به نیازهای سرخپوشان، بعید است بازیکن آسیایی دردی از آنها دوا کند.

    داغ ترین نقل و انتقالات پرسپولیس

    ایمون زاید طی روزهای گذشته عکسی از زمان پیوستنش به پرسپولیس در توییتر منتشر کرد و نوشت یک پیشنهاد از ایران دارد و به زودی به کشورمان بازمی گردد. با توجه به اینکه مهاجم محبوب سرخپوشان عکسی از زمان قراردادش با پرسپولیس را در صفحه خود منتشر کرده، فوتبال دوستان ایرانی حدس می زنند که این پیشنهاد از سوی سرخپوشان باشد و او به زودی به این تیم بازگردد.


    سه سهمیه خارجی پرسپولیس تکمیل است و این تیم برای جذب بازیکن خارجی باید قرارداد یکی از این سه بازیکن را فسخ کند که این کار هم هزینه زیادی برای سرخپوشان در بر خواهد داشت. پرسپولیسی ها آنقدر پول ندارند که بخواهند مبلغ کامل قرارداد یکی از خارجی ها را بدهند و او را از لیست کنار بگذارند.

     

    پرسپولیسی ها در صورتی می توانند بازیکن خارجی جذب کنند که این بازیکن، آسیایی باشد و با توجه به نیازهای سرخپوشان، بعید است بازیکن آسیایی دردی از آنها دوا کند.

     

    طبق خبرهای رسیده از باشگاه پرسپولیس، برانکو قصد جذب دو بازیکن در نیم فصل دارد. یک دروازه بان که به عنوان گلر دوم و البته مطمئن به این تیم اضافه شود تا در صورت ادامه اشتباهات سوشا، قابلیت فیکس شدن در این تیم را هم داشته باشد و یک پلی میکر که جای کاپیتان فقید این تیم را پر کند.

     

    با این اوصاف، اضافه شدن ایمون زاید به این تیم ممکن نیست و او اگر پیشنهادی از ایران داشته باشد، از تیمی غیر از پرسپولیس است.

    منبع : جام نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما