یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 166462
    تاریخ انتشار: 12/دي/1398 - 13:56
    حجت الاسلام طائب

    تحریم ترامپ علیه ایران باعث بیکاری در آمریکا شد

    فرمانده قرارگاه عمار با اشاره به ظلم های آمریکا بر ملت ایران گفت: ترامپ هدیه‌ای به ملت ایران بود که پس از چهل سال مقاومت به ما عنایت شد و ترامپ، چهره واقعی آمریکا در پس صورت واکس زده این کشور را برملا ساخت.

     تحریم ترامپ علیه ایران باعث بیکاری در آمریکا شد

    فرمانده قرارگاه عمار گفت: امروز قدرت ایران به حدی رسیده است که روسیه و چین با افتخار با جمهوری اسلامی مانور نظامی برگزار می کنند.

     حجت‌الاسلام شیخ مهدی طائب  رئیس قرارگاه فرهنگی عمار شامگاه چهارشنبه ۱۱ دی ماه در نشست بصیرت‌افزایی که در مسجد خاتم الانبیاء برگزار شد، اظهار کرد: در ۴۰ سالی که از عمر انقلاب می‌گذرد، هر روز برای اقتدار این نظام شهید تقدیم کرده‌ایم و باید در این مسیر محکم، استوار و ثابت قدم باشیم.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظلم های آمریکا بر ملت ایران افزود: ترامپ هدیه‌ای به ملت ایران بود که پس از چهل سال مقاومت به ما عنایت شد و ترامپ، چهره واقعی آمریکا در پس صورت واکس زده این کشور را برملا ساخت.

    طائب با تاکید بر اینکه امروز قدرت و عظمت ایران در عرصه جهانی قابل توجه است، ادامه داد: امروز قدرت ایران به حدی رسیده است که روسیه و چین با افتخار با جمهوری اسلامی مانور نظامی برگزار می کنند.

    فرمانده قرارگاه عمار یادآور شد: تحریم آمریکا بر ضد ملت ایران علاوه بر اینکه باعث شد تا جمهوری اسلامی روی پای خود بایستد سبب شد تا لشگر بیکارها در آمریکا ایجاد شود و ایجاد مشکلات اقتصادی سبب شده تا آمریکا به سوی زمین خوردن برود.

    حجت الاسلام طائب ادامه داد: در هشت سال دفاع مقدس رمز پیروزی و استقامت در جبهه‌های جنگ استفاده از جوانان انقلابی و اعتماد به نیروهای جوان بود و در حال حاضر نیز یکی از دستاوردهای بزرگ نظام قدرت نظامی و دفاعی کشور است.

    منبع : جماران

    نظرات بینندگان
    نظرات شما