چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • ارتش آمریکا سقوط جنگنده اف ۱۶ را تأیید کرد

  • همه راه‌های جبهه اصلاحات به واشنگتن ختم می‌شود

  • آیا دیپلمات‌ها در مسیرِ جبرانِ باخت‌های نظامی دشمن حرکت می‌کنند؟

  • قیمت انواع میوه و سبزیجات + جدول

  • فرمول قیمت‌گذاری خودرو تغییر کرد

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 165965
    تاریخ انتشار: 08/دي/1398 - 09:23
    عضو کمیسیون برنامه

    پرداخت حقوق‌های نجومی در یک شرکت دولتی

    عضو کمیسیون برنامه، بودجه‌ و محاسبات مجلس از ادامه یافتن پرداخت حقوق نجومی در یک شرکت دولتی خبر داد.

    پرداخت حقوق‌های نجومی در یک شرکت دولتی

    حسینعلی حاجی‌دلیگانی در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اعلام نارضایتی مردم از عدم پرداختن جدی و قاطع به مسئله حقوق‌های نجومی، گفت:‌ آنچه جامعه و مردم از آن رنج می‌برند تبعیض ناروا است؛ در پرداخت‌ حقوق‌ها شاهد هستیم اختلاف زیادی بین کارمندهای دولت و شرکت‌های وابسته با برخی‌ها که حقوق‌های نجومی می‌گیرند، وجود دارد.

    وی افزود: اخیراً لیستی از فیش‌های حقوقی یکی از شرکت‌های دولتی به دست من رسید که حدود 30 نفر در این شرکت ماهی یک میلیارد تومان حقوق دریافت می‌کنند.
    عضو کمیسیون برنامه، بودجه‌ و محاسبات مجلس اظهار داشت: من این لیست را چهارشنبه هفته گذشته نزد معاون سازمان برنامه و بودجه بردم و عنوان کردم که شما دم از کمبود اعتبار و درآمد می‌زنید جلوی اینگونه ریخت‌ و پاش‌های آنچنانی در شرکت‌های دولتی را بگیرید.

    حاجی‌دلیگانی خاطرنشان کرد: در این لیست حقوقی منتشر شده بود که طی آن یک کارشناس در یک ستاد در تهران 41 میلیون تومان از شرکت دولتی حقوق دریافت می‌کند و من مانده‌ام و نمی‌دانم که وزرا در این باره چه کار می‌کنند. چرا چنین وضعیتی وجود دارد.

    وی افزود: آیا آقای رئیس جمهور، آقای نوبخت و وزرا این را می‌دانند؟ اگر می‌‌دانند و کاری نمی‌کنند پس این تبعیض‌ها را قبول دارند و اگر نمی‌دانند که وای بر ما.
    عضو کمیسیون برنامه، بودجه‌ و محاسبات مجلس اظهار داشت: کشوری که در شرایط خاص اقتصادی به سر می‌برد به کارگر بازنشسته پس از 35 سال کار در ماه یک میلیون و 300 هزار تومان پرداخت می‌شود چطور چنین حقوق‌های نجومی به برخی افراد پرداخت می‌شود.

    حاجی‌دلیگانی خاطرنشان کرد: وقتی بحث همسان‌سازی حقوق کارگر بازنشسته که حقوق ناچیزی دریافت می‌کنند را مطرح می‌کنیم، می‌گویند پول نداریم و انجام نمی‌دهند. اما در مقابل چنین پول‌های کلانی از بیت‌المال تحت عنوان حقوق به برخی‌ها پرداخت می‌شود.
    وی افزود: کدام ایرانی حاضر است با پول عوارض و مالیاتی که می‌پردازد و با پول نفت و گاز این کشور حقوق 41 میلیون تومانی به یک کارشناس پرداخت شود و اینگونه تبعیض در کشور وجود داشته باشد.
    عضو کمیسیون برنامه، بودجه‌ و محاسبات مجلس در پایان گفت: ما پیشنهاد کردیم یکی از محورهایی که در بودجه سال 99 آورده شود محدودسازی پرداخت‌ها با هر عنوان در شرکت‌های دولتی است و چه شرکت‌هایی که تمام سهام آنها از آن دولت است و چه شرکت‌هایی که بخشی از سهام آنها متعلق به دولت است مشمول این موضوع می‌شوند.

    حاجی دلیگانی با بیان اینکه گزارش دیوان محاسبات درباره حقوق‌ها نتیجه‌ای در برنداشت و گزارش مربوط به حقوق‌ها رها شد، گفت: به نوعی وقتی صداها خوابید پرداختن به موضوع هم کنار گذاشته شد.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما