سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • سه دروازه ایران برای تاب‌آوری تجارت خارجی

  • رهبر انقلاب: فقدان آیت‌الله‌ شبیری خللی در ردیف محققین تراز اول شیعه ایجاد کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 165397
    تاریخ انتشار: 02/دي/1398 - 11:02
    معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

    نقش اصلیِ اعتراضات اخیر از زبان سخنگوی سپاه

    معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: رسانه‌های بیگانه سعی دارند یاس و ناامیدی را به جامعه القا کنند و وظیفه مهم اصحاب رسانه در نظام جمهوری اسلامی است که این ترفند رسانه‌ای دشمن را خنثی و از جامعه دور کنند.

    نقش اصلیِ اعتراضات اخیر از زبان سخنگوی سپاه

    سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف، یکشنبه در آیین دومین جشنواره ابوذر استان فارس در شیراز گفت: خبرنگاران و اهالی رسانه باید با انجام کار حرفه‌ای، شور و نشاط را به جامعه انتقال دهند و کمبودها را به دور از سیاه نمایی بیان کنند.

    وی، آفت رسانه‌های داخلی را حرفه‌ای نبودن دانست و گفت: باید با آموزش و توجه جدی به حوزه رسانه، این نقص را برطرف کرد.

    معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: در بروز مسایل سال ۸۸ و اغتشاشات آبان ۹۸ رسانه‌های خارج از مرزهای ایران نقش اصلی و محوری داشتند، رسانه‌های داخلی ما هم باید با کار حرفه‌ای و کسب آموزش های لازم بتوانند در مقابل رسانه‌هایی مانند بی بی سی که ۳۰۰ سال سابقه نوشتاری، صدا و تصویر دارد، مثمر ثمر باشند.

    معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از عدم توجه کافی به مقوله سواد رسانه‌ای به عنوان یکی از مشکلات اصلی جامعه نام برد و گفت: همگان به ویژه رسانه‌ها باید برای افزایش سطح سواد رسانه‌ای تلاش کنند.

    سردار شریف ادامه داد: حدود ۵۰ میلیون نفر از ۸۰ میلیون نفر جمعیت ایران، دوران شاهنشاهی و مبارزات انقلابیون را درک نکرده و هیچ ذهنیت درستی از آن زمان ندارند و یکی از وظایف رسانه‌ها آشنا کردن مردم با مسایل و رخدادهای دهه‌های گذشته ایران است و می توان گفت که عملا یک انقطاع بین نسلی در جامعه ما شکل گرفته است که رسانه‌ها می‌توانند این وضعیت را بهبود بخشند.

    منبع : ایرنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما