یکشنبه 18 مرداد 1405 - Sun 09 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 164729
تاریخ انتشار: 26/آذر/1398 - 13:50
استراماچونی

استراماچونی تاپایان امروزبرای بازگشت به استقلال وقت دارد

خلیل زاده در خصوص اینکه ایا این 5شنبه هم استقلال بدون سرمربی است گفت: امروز به وی ایمیل زدیم تا آخر امشب منتظر بازگشت استراماچونی می‌مانیم در غیر این صورت برای تیم تصمیم خواهیم گرفت.

استراماچونی تاپایان امروزبرای بازگشت به استقلال وقت دارد

 اسماعیل خلیل‌زاده در خصوص آخرین وضعیت استراماچونی اظهار داشت: به استحضار هواداران استقلال می رسانم در پی ترک این مربی و رفتن به کشورش جلسلت متعددی در سفارت ایران در ایتالیا با استراماچونی برگزار شد.

اخبار ورزشی- وی افزود: نماینده من هم در آنجا حضور داشت، درخواست این مربی یعنی 360 هزار یورو به هر شکل ممکن تامین و به سفارت ایتالیا رسید. در آنجا توسط بانک سپه کار صورت گرفت و خواستیم که روز جمعه به ما شماره حساب اعلام کند که این کار هم انجام شد.

سرپرست باشگاه استقلال که با بخش خبری تلویزیون صحبت می‌کرد، تاکید نمود: شنبه و یکشنبه بانک‌های اروپا تعطیل بود و این مربی تاکید داشت که حتما باید از طریق بانک ایتالیایی این واریز صورت بگیرد. بانک سپه هم در سفارت ایران در ایتالیا توانست چکی را به مبلغ 160 هزار یورو آماده کند. بعد از این اتفاق با این مربی و وکیلش  تماس گرفته شد تا به بانک مراجعه کنند ولی هیچکدام پاسخی ندادند و برای دریافت چک به بانک مراجعه نکردند.

وی در خصوص اینکه ایا این 5شنبه هم استقلال بدون سرمربی است گفت: امروز به وی ایمیل زدیم تا آخر امشب منتظر بازگشت استراماچونی می‌مانیم در غیر این صورت برای تیم تصمیم خواهیم گرفت.

منبع : فارس

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما