یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • علی‌الطاهر قبل از سقوط درگیر روایت صهیونیستی شد

  • تکذیب حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • آیین راهپیمایی نور در بخارست / عکس

  • یک سلبریتی جایگزین نوید محمدزاده در نمایش آرش

  • طحان‌نظیف: انتخابات شوراها تمام الکترونیک برگزار می‌شود/ تأیید طرح ملی «توسعه هوش مصنوعی»

  • پرداخت معوقات بازنشستگان به کجا رسید؟

  • علل بروز سرطان‌ در ایران چیست؟

  • کمک خرس مادر به دو توله‌اش برای عبور از حصار / فیلم

  • تصویر لیلا حاتمی در «بُت»

  • آینده مبهم ستاره مهاجم خارجی استقلال

  • جرئت داری بیا بین مردم مبعوث‌‌ شده!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • شنیده شدن صدای انفجار در اطراف جزیره خارگ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 164690
    تاریخ انتشار: 26/آذر/1398 - 12:32
    فرابورس ایران

    چهار عرضه اولیه فرابورس در آخرین روزهای پاییز

    فرابورس ایران در آخرین روزهای پاییز از یک عرضه عمده و در آغازین روزهای زمستان امسال از 3 عرضه عمده میزبانی خواهد کرد.

    چهار عرضه اولیه فرابورس در آخرین روزهای پاییز

    شرکت کارگزاری آبان در نظر دارد، چهارشنبه 27 آذرماه تعداد 73 میلیون و 799 هزار و 860 سهم شرکت سایپا دیزل در نماد «خکاوه4» را به طور عمده و نقد از طریق عرضه در بازار پایه فرابورس به فروش برساند.
    بر این اساس در پایان آذرماه در تابلو زرد بازار پایه فرابورس ایران 2.8 درصد از سهام غیر مدیریتی شرکت سایپا دیزل با قیمت پایه هر سهم 2200 ریال عرضه می‌شود.
    پس از آن نیز در روز اول دی‌ماه بخشی از سهام شرکت‌های لیزینگ رازی و بیمه سرمد به صورت عمده عرضه خواهد شد.
    شرکت کارگزاری سرمایه و دانش در نخستین روز از دی‌ماه 0.47 درصد از سهام شرکت لیزینگ رازی را به طور عمده و نقد از طریق عرضه در تابلو زرد بازار پایه فرابورس روی میز فروش می‌گذارد.
    قیمت پایه هر سهم شرکت لیزینگ رازی 15000 ریال در نظر گرفته شده است و بدین ترتیب 286 هزار و 694 سهم این شرکت در نماد «ولراز 4»، اول دی‌ماه عرضه می‌شود که سپرده حضور در این رقابت 430 میلیون و 41 هزار ریال است.
    افزون بر این، بازار پایه فرابورس در نخستین روز از زمستان میزبان عرضه عمده 0.27 درصد از سهام شرکت بیمه سرمد از سوی شرکت کارگزاری بانک اقتصاد نوین خواهد.
    به زودی در تاریخ 01/10/1398 شرکت بیمه سرمد تعداد 5 میلیون و 850 هزار سهم این شرکت در نماد «وسرمد4» را به طور عمده و نقد در بازار پایه فرابورس با قیمت پایه هر سهم 5631 ریال عرضه می‌کند.
    چهارمین عرضه عمده‌ای که در راه فرابورس است نیز به نماد «بمیلا 4» متعلق به شرکت توسعه بازرگانی آهن و فولاد میلاد مربوط می‌شود که قرار است 5.6 درصد از کل سهام این شرکت، سوم دی‌ماه به فروش برسد.
    در این عرضه عمده 18 میلیون سهم بمیلا به طور عمده و نقد از سوی شرکت کارگزاری توسعه اندیشه دانا در بازار پایه فرابورس روی فروش می‌رود.


     

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما