پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 163536
    تاریخ انتشار: 19/آذر/1398 - 10:07
    فرهاد مجیدی

    فرهاد مجیدی گزینه اصلی هدایت استقلال است؟

    مومنی در مورد اینکه فرهاد مجیدی گزینه اصلی هدایت استقلال محسوب می‌شود،‌ گفت: می‌خواهند خون ریخته شده را به وسیله مجیدی پاک کنند.

     فرهاد مجیدی گزینه اصلی هدایت استقلال است؟

     محمد مومنی درباره تساوی 2 - 2 تیم استقلال مقابل پیکان در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: این بازی خیلی حرف داشت. در بازی‌های اول فصل مشهود بود که تیم به وحدت تاکتیکی نرسیده بود اما در بازی با پیکان عدم وحدت رویه از لحاظ روحی و روانی بین بازیکنان دیده می‌شد. در روزهای اول استقلال در دقایق پایانی گل می‌خورد و این اتفاق دوباره در حال تکرار شده است.

    اخبار ورزشی- وی افزود: امتیازی که پیکان کسب کرد ماحصل شاهکار مدیریتی دوستان بود. اگر استراماچونی روی نیمکت استقلال بود قطعاً این اتفاقات نمی‌افتاد و چه بسا استقلال بیشتر از دو گل می‌زد. گرچه پیکان تیم قابل احترامی است اما استقلال دایه قهرمانی دارد. اتفاق بازی با پیکان باعث شد بگوییم تیم در هفته‌های قبل در راستای اهداف استراماچونی بازی می‌کرد، اما در این بازی هر کسی ساز خودش را می‌زد و با تفکرات شخصی خودش بازی می‌کرد.

    مهاجم پیشین استقلال درباره ناراحتی هواداران از مدیران باشگاه و تجمع آنها مقابل ساختمان باشگاه تصریح کرد: مردمی که جلوی در باشگاه رفتند رنج کشیده و دوستدار این باشگاه هستند. با تمام مشکلاتی هم که در کشور ما دارد پشت‌سر مسئولان ایستاده‌اند. الان هم شایسته نیست به این مردم برچسب بزنیم. اینها همان‌هایی هستند که به ورزشگاه می‌آیند و شایسته این هستند که وقتی خواسته‌ای دارند مسئولان به حرف آنها گوش دهند. مدیریت باشگاه زحمت زیادی می‌کشد اما در این پست او را دوست ندارند و دلیلی ندارد به هر قیمتی در این سمت باشد.

    مومنی ادامه داد: درست نیست بگویند چون ما دوست داریم در این پست هستیم و هیچ‌کس دیگری مهم نیست. مدیریت علمی امروز این را نمی‌پذیرد. وقتی صداقت در کار نباشد همین می‌شود که امروز استراماچونی می‌رود و می‌گوید من با مدیرعامل جدید حرف می‌زنم و با این آقا حرف نمی‌زنم. این برای یک باشگاه بزرگ که ادعای فرهنگی دارد خیلی بد است که یک فرد خارجی این حرف را بزند و برود. مدیریت در فوتبال صداقت در گفتار و رفتار، متانت، ادب و از همه مهم‌تر احترام به پیشکسوتان است، ولی این حرف‌هایی که می‌زنند و این سیاه‌بازی‌ها که سخت نیست. این اصول مدیریت نیست، اگر نهادینه شود پایه‌های فرهنگی‌مان سست می‌شود. زحمت می‌کشیم که همه را از طریق ورزش هدایت کنیم.

    وی در مورد اینکه فرهاد مجیدی گزینه اصلی هدایت استقلال محسوب می‌شود،‌ گفت: می‌خواهند خون ریخته شده را به وسیله مجیدی پاک کنند. اگر چه من مجیدی را خیلی دوست دارم و روزی گفتم اگر کسی بتواند به تیم کمک کند مجیدی است،  اما الان می‌گویم به صلاح فرهاد نیست که به استقلال بیاید. می‌خواهند با حضور مجیدی هواداران را ساکت کنند و این راه خوبی نیست که خودشان باشند و دوباره فرهاد را برگردانند. چند وقت پیش مجیدی را به چه دلیل از باشگاه بیرون کردید؟ چون او می‌خواهد راه درست را برود اما شما با او قطع همکاری کردید و الان که به بن بست رسیده‌اید دوباره به سمتش رفتید. با این کار فقط می‌خواهند سکوها را ساکت کنند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما