یکشنبه 25 مرداد 1405 - Sun 16 Aug 2026
  • رونمایی جدید اصلاح‌طلبان از کلید معروف+عکس

  • قطر به جای تکذیب اسارت خلبانان ایرانی، دفع وقت نکند

  • جزئیات مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۵ مرداد

  • مربی کرواتی استقلال در تهران

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۵ مرداد

  • اولین تصاویر از جانیِ بی‌رحم چهارراه گلزار کرج / فیلم

  • لحظه تیراندازی مرگبار در ایالت کنتاکی / فیلم

  • پیام قدردانی کیم جونگ اون به پوتین

  • اعدام راننده خودروی مرگ چهارراه گلزار کرج/ جزئیات شناسایی و اختفای «شهرام صادقی» در کمپ ترک اعتیاد

  • اگر بدانند، دست برمی‌دارند!

  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 163447
    تاریخ انتشار: 18/آذر/1398 - 16:11
    رسیدگی به جرائم اقتصادی

    آخرین وضعیت پرونده شبنم نعمت‌زاده

    رئیس مجتمع ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی با اشاره به در مرحله انشا رأی بودن پرونده شبنم نعمت زاده، تصمیم‌گیری برای ۶ تن از مدیران پرونده بانک سرمایه و اخذ آخرین دفاعیات متهمین پرونده پتروشیمی در پایان ماه، گفت: ترکیب مجتمع اقتصادی در حال تحقق پیدا کردن و قرار بر افتتاح مجتمع ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی است.

    آخرین وضعیت پرونده شبنم نعمت‌زاده

    قاضی اسدالله مسعودی مقام رئیس مجتمع ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی امروز در گفت‌وگو با فارس در خصوص پرونده‌های مفاسد اقتصادی اظهار داشت: با توجه به نقل‌وانتقال از دادگاه انقلاب به مجتمع اقتصادی وقفه کوتاهی در روند رسیدگی پرونده‌ها افتاد.

    وی افزود: پرونده خانم شبنم نعمت زاده در مرحله انشای رأی بوده و لوایح تقدیم شده است و در خصوص پرونده بانک سرمایه جلسات در حال برگزاری است و برای ۵ یا ۶ تن از مدیران آن‌هم در حال تصمیم‌گیری است.

    رئیس مجتمع ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی بیان داشت: در رابطه با پرونده پتروشیمی نیز در پایان ماه جاری آخرین دفاع متهمین اخذ خواهد شد.

    قاضی مسعودی مقام با اشاره به وضعیت مجتمع رسیدگی به جرائم اقتصادی گفت: ترکیب مجتمع اقتصادی در حال تحقق پیدا کردن و قرار بر افتتاح مجتمع است.

    وی در پایان خاطرنشان کرد: با افتتاح این مجتمع شعب کیفری دو، کیفری یک و دادگاه انقلاب اسلامی برقرار می‌شود و همچنین شعب تخصصی دادسرا نیز هم‌اکنون مشغول کار هستند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما