یکشنبه 17 خرداد 1405 - Sun 07 Jun 2026
  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • حمایت سازمان شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکا

  • یمن و تنگه راهبردی باب‌المندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد

  • رعیت‌مآبی؛ طرفداران پهلوی به کجا می‌روند؟ + عکس و فیلم

  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 162669
    تاریخ انتشار: 11/آذر/1398 - 16:29
    استعمال دخانیات

    آمارهای عجیب مصرف سیگار در کشور

    بررسی جزییات طرح هزینه درآمد خانوارهای شهری و روستایی مرکز آمار ایران، نشان می‌دهد که اقشار محروم‌ تمایل بیشتری به استفاده از سیگارهای داخلی دارند، این در حالی است که اقشار مرفه، مشتری ثابت سیگارهای خارجی هستند.

    آمارهای عجیب مصرف سیگار در کشور

    ، بررسی گزارش طرح آمارگیری هزینه درآمد خانوارهای شهری و روستایی در کل کشور نشان داده است، سرانه مصرف دخانیات در گروه‌های مختلف هزینه‌ای در خانوارهای شهری 908.3 نخ و روستایی 1077.9 نخ در سال 97 بوده است. لازم به ذکر است که از این آمار، در بین خانوارهای شهری 420.7 نخ سیگار ایرانی و 488.07 نخ سیگار خارجی و در خانوارهای روستایی499.48 نخ سیگار ایرانی و 578.44 نخ سیگار خارجی مصرف شده است.

    در این بین، مصرف دخانیات در خانوارهای محروم شهری به طور میانگین 435.2 نخ در سال و در خانوارهای مرفه 825.02 نخ در سال بوده است. گفتنی است، در خانوارهای محروم 263.84 نخ سیگار ایرانی و 171.4 نخ سیگار خارجی مصرف شده که این امار در خانوارهای مرفه 282.92 نخ سیگار ایرانی و 542.09 نخ سیگار خارجی بوده است.

    در هر خانوار روستایی گروه پردرامد، 661.93 نخ سیگار ایرانی و 874.13 نخ سیگار خارجی مصرف داشته‌اند که در مجموع برابر 1536.07 نخ و درخانوارهای محروم روستایی111.07 نخ سیگار ایرانی و 56.0 نخ سیگار خارجی که در مجموع 167.08 نخ، دخانیات در سال 97 مصرف شده است.

    از نکات جالب این امار آن ست که خانوارهای مرفه شهری 825.02 نخ و خانوارهای مرفه روستایی 1536.07 نخ در سال 97 مصرف دخانیات داشته‌اند، این اختلاف میان مصرف شهری و روستایی قابل تامل است.

    مرکز آمار ایران ,

    آمار متوسط مصرف سیگار در تهران 859.17 نخ در سال بوده است، در این بین در خانوارهای مرفه تهرانی 199.18 نخ سیگار ایرانی و 609.64 نخ سیگار خارجی مصرف کرده‌اند، این آمار برای گروه‌ ششم هزینه‌ای از خانوارهای متوسط شهر تهران، بسیار بالاتر از متوسط کل مصرف در شهر تهران و در کل شهرهای کشور است، در این گروه از خانوارها 423.29 نخ سیگار ایرانی و 811.92 نخ سیگار خارجی مصرف شده که در مجموع برابر 1215.21 نخ در سال 97 بوده است.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما