پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • اکونومیست: چرا نمی‌توان انصارالله را شکست داد؟

  • هشدار سیا به روسیه درباره ایران و اوکراین

  • تصاویر آخرالزمانی از سیل نپال

  • قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۵ شهریور

  • خواص انار برای قلب

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۵ شهریور

  • روایت تلخ دختری که در خانه هواداری منافقین مورد تجاوز قرار گرفت/ کودک سرباز رجوی در اردوگاه پهلوی!+ عکس

  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 162526
    تاریخ انتشار: 10/آذر/1398 - 13:07
    مثل عمار

    فتنه عراق

    فشار به دولت قانونی شیعه برای استعفا از سوی مرجعیت و برخی سیاسیون شیعه و حمایت مستمر روشنفکر مآبانه از تظاهرات در شهرهای عراق نتیجه‌ای جز تداوم ناامنی و شکست تاریخی حکومت شیعیان در عراق ندارد.

     فتنه عراق


    فشار به دولت قانونی شیعه برای استعفا از سوی مرجعیت و برخی سیاسیون شیعه و حمایت مستمر روشنفکر مآبانه از تظاهرات در شهرهای عراق نتیجه‌ای جز تداوم ناامنی و شکست تاریخی حکومت شیعیان در عراق ندارد.

    بی‌شک اگر دولت عراق به خاطر فشار آشوب‌ها و تظاهرات تحت حمایت آمریکا، سعودی و اسراییل استعفا دهد، گام بعدی دشمنان مطالبه تغییر نظام سیاسی و تبدیل عراق به یک کانون آشوب و بحران و ناامنی خواهد بود.

    وقتی در بحرین، آل‌خلیفه در آستانه سقوط قرار گرفت، ارتش سعودی با توپ و تانک مستقیما وارد شد و با قتل‌عام شیعیان بی‌پناه و بی‌سلاح بحرین که اکثریت مطلق این کشور هستند، رژیم وابسته به خود را حفظ کرد.

    حال عراق کجا و بحرین کجا؟ حکومت بحرین محصول دیکتاتوری و تحجر است و حکومت عراق محصول قانون و رای مردم. لذا بهتر است علمای نجف با هم‌افزایی و البته حمایت از مطالبه عمومی مسالمت‌آمیز و سازنده در جهت تقویت و کارآمدی دولت شیعی گام بردارند.

    اما ایران که امید شیعیان و مسلمانان واقعی جهان است اگر با ایمان راسخ به رهنمودهای امام و وظیفه الهی و قرآنی خود در دفاع از مظلومان و ستیز با ظالمان عمل می‌کرد و مبتلا به محافظه‌کاری و مصلحت‌گران افراطی نمی‌شد، اگر کشتی کمک‌رسان خود را متاثر از تهدید نامعتبر سعودی و ترس دولت غربگرای خود از #یمن برنمی گرداند؛ اگر از مردم بحرین در مقابل جنایات آل‌خلیفه حمایتی جدی‌تر می‌کرد؛ اگر از شیعیان نیجریه و شیخ مجاهد زکزاکی حمایت شایسته‌ای می‌نمود؛ اگر از حزب‌الله لبنان و گروه‌های فلسطینی می‌خواست که به تجاوزات و حملات اسراییل پاسخ جدی بدهند؛ اگر در جنگ شام تردید نمی‌کرد و دشمن اصلی یعنی رژیم صهیونیستی را حداقل به تلافی حملات این رژیم هدف حمله ویرانگر قرار می‌داد؛ اگر با سعودی، ام‌الفتنه منطقه، مماشات نمی‌کرد و این سلسله متزلزل خاندان سعود را فرو می‌ریخت؛ اگر در افغانستان به نحو موثرتری از دستاوردها حفاظت می‌شد؛ اگر در عراق در جهت کارآمدی بیشتر دولت شیعی حرکت می‌کرد، اکنون شاهد این وضع نبودیم و به‌جای اینکه در داخل مبتلا به بی‌برکتی اقتصاد و مکافات الهی و گرفتار مسئولین ضعیف در دولت و مجلس باشیم و خرابکاری‌های آنها را رفع و رجوع کنیم، در حال برنامه‌ریزی برای گسترش جغرافیای مقاومت و صدور انقلاب بودیم.

    امروز در کنار تحول در کیفیت مسئولان اجرایی کشور باید به فکر تقویت مسئولان عمل‌کننده در منطقه و جبهه #مقاومت بود و در مناسبات خارجی از توان گسترده نیروهای انقلاب استفاده کرد و انحصار برخی افراد که کم‌خطا هم نبوده‌اند را از پیش رو برداشت.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما