دوشنبه 02 شهريور 1405 - Mon 24 Aug 2026
  • یک فروند جنگنده نیروی هوایی اندونزی متوقف شد / فیلم

  • رقابت ۲ هزار ربات انسان‌نما / عکس

  • ویدیوی جنجالی از احسان حاج صفی

  • شکایت استقلال از بازیکن سپاهان

  • بلعیدن تمساح جوان توسط حواصیل بزرگ / عکس

  • تصاویر ورود فرمانده ارتش پاکستان به تهران / فیلم

  • کارزارهای اخراج مهاجران در آمریکا / عکس

  • مادرانه خرس قهوه‌ای با توله‌هایش در نوشهر / فیلم

  • بقائی: این حق ایران است که منشأ و مبدأ عمل تجاوز را هدف قرار دهد /فلسفه سازمان ملل به شدت نقض شده است + فیلم

  • حملات اخیر به دستگاه قضایی از کجا آب می‌خورد؟ / رئیس عدلیه: معیشت مردم و کنترل بازار از اولویت‌های دستگاه قضایی است

  • مولودی میلاد پیامبر( ص )/ مهدی رسولی

  • ترامپ جمله قالیباف را بازنشر کرد؛ چه نوشت؟

  • اسارت 3 خلبان ایرانی در حصار تناقضات دوحه + عکس

  • ایرانی تا ۲۰ نسل هم شده می‌جنگد

  • سخنان ترامپ درباره تنگه هرمز فانتزی است

  • کاری که هنرمندان می‌خواهند برای شهدای میناب انجام بدن

  • طلا اوج گرفت

  • حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان

  • پایان قلدری اراذل قمه به دست در صادقیه

  • پشت شعار «صلح شرافتمندانه» چه می‌گذرد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 162349
    تاریخ انتشار: 09/آذر/1398 - 12:21
    به دنبال آزمایشهای موشکی

    پروازهواپیماهای جاسوسی آمریکادرشبه جزیره کره

    به دنبال آزمایشهای موشکی جدید کره شمالی، ارتش آمریکا طی دو روز گذشته سه هواپیمای جاسوسی خود را بر فراز شبه جزیره کره به پرواز درآورده است.

    پروازهواپیماهای جاسوسی آمریکادرشبه جزیره کره

    یک سازمان رد یاب هواپیمایی گزارش داده است که یک هواپیمای EP-E3 نیروی دریایی آمریکا در ارتفاع 7010 پایی در آسمان شبه جزیره کره پرواز کرده است. همچنین دو هواپیمای جاسوسی RC-135V و E-8C دیگر نیز در همین منطقه و در ارتفاعات 9 هزار پایی طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه پرواز کرده و گشت زنی کرده‌اند.

    براساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، پرواز هواپیماهای جاسوسی آمریکا پس از آن انجام گرفته که کره شمالی دو پرتابه از نوع کوتاه‌بُرد به سمت دریای ژاپن شلیک کرده است.

    کره جنوبی از طریق خطوط ارتباطی خود با پیونگ یانگ نسبت به اقدام موشکی جدید کره شمالی ابراز تاسف کرده است و آن را برخلاف یادداشت تفاهم نظامی میان دو طرف که سال گذشته به امضا رسید خوانده است.

    این گزارش افزود: به دنبال توقف کامل مذاکرات اتمی میان آمریکا و کره شمالی و تشدید تنشهای لفظی درباره تحولات شبه جزیره کره، احتمال دارد کره شمالی آزمایشهای موشکی بیشتری طی روزهای آینده انجام دهد.

    کره شمالی طی یک سال گذشته 12 بار اقدام به پرتاب موشکهای مختلف کرده است که چند بار آن شامل نوع جدیدی از موشکهای بالستیک کوتاه برد و همچنین موشکهای بالستیک زیردریایی بوده است.

    در حالی که انتظار می‌رفت بعد از دیدار سوم کیم جونگ اون رهبر کره شمالی و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که در منطقه مرزی بین دو کره انجام شد، مذاکرات درباره خلع سلاح اتمی کره از سر گرفته شود، اما به دلیل افزایش اختلافات و آنچه که پیونگ یانگ رویکرد متخاصم واشنگتن خوانده است این مذاکرات همچنان در حالت بن بست باقی مانده است.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما