شنبه 16 خرداد 1405 - Sat 06 Jun 2026
  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • حمایت سازمان شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکا

  • یمن و تنگه راهبردی باب‌المندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد

  • رعیت‌مآبی؛ طرفداران پهلوی به کجا می‌روند؟ + عکس و فیلم

  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 161977
    تاریخ انتشار: 06/آذر/1398 - 09:37
    چهره سیاسی اصولگرا گفت:

    اصولگرایان با چند لیست می‌آیند؟

    چهره سیاسی اصولگرا گفت: تمام نیروهای متنسب به جریان اصولگرایی نپذیرفته‌اند که دور یک میز در شورای وحدت بنشینند و با هم حرف بزنند.

    اصولگرایان با چند لیست می‌آیند؟

    مرتضی طلایی درباره انتشار لیست شورای هماهنگی اصولگرایان قم و واکنش شورای وحدت به انتشار این لیست گفت: شورای وحدت با چالش‌های زیادی مواجه است، از جمله همین که تمام نیروهای متنسب به جریان اصولگرایی نپذیرفته‌اند که دور یک میز بنشینند و با هم حرف بزنند، از اعضای پایداری تا سایر گروه‌های مختلف چنین وضعی دارند. این یکی از مشکلات جدی است که عملا ما را دچار چند لیستی می‌کند.


    وی درباره سازوکار شورای وحدت گفت: به هر حال شورای ائتلاف یک سازوکاری برای ایجاد تجمیع میان اصولگراها ایجاد شده است و نمی تواند برای دیگر گروه‌ها قانونگذاری کند. آنچه من به دوستان اصولگرا توصیه می‌کنم این است که باید آنقدر فضا را باز کنند که تمام گروه‌ها احساس کنند در فرایند تصمیم ‌گیری جبهه انقلاب و اصولگرا، حضور فعال و موثر دارند، به‌خصوص اینکه این بار قرار بر این است تصمیم‌گیری از پایین به بالا شکل بگیرد و این کار هم موانع و مشکلات خود را دارد و میزان موفقیتش با ابهام روبرو است.

    وی افزود: ما نمی‌دانیم که چقدر امکان دارد که بتوانیم از کف جامعه نیروهای صاحب نظر را جمع کنیم و بر اساس نظر آنها، دست به انتخاب افراد مورد نظر بزنیم. رویکرد آنها خوب است، اما شاید در این دوره انتخابات، موفقیت کامل به دست نیاورد. اما می‌توانیم موفق شویم اگر از یک سو تمام دلسوزان انقلاب از خود گذشتگی کنند و از طرف دیگر شورای ائتلاف فضا را باز کند تا همه احساس حضور کنند.

    منبع : خبرآنلاین

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما