پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 161020
    تاریخ انتشار: 29/آبان/1398 - 14:21
    فیصل مقداد:

    بااشغالگری آمریکا،اسرائیل وترکیه مقابله خواهیم کرد

    معاون وزیر خارجه سوریه ضمن انتقاد از توطئه‌های رژیم صهیونیستی علیه این کشور، تأکید کرد که این رژیم حامی تمامی کسانی است که در پی از بین بردن تمامیت ارضی سوریه و اتحاد ملت این کشور هستند.

    بااشغالگری آمریکا،اسرائیل وترکیه مقابله خواهیم کرد

    «فیصل مقداد» معاون وزیر سوریه بار دیگر تأکید کرد که رژیم صهیونیستی عامل تمامی توطئه‌هایی است که علیه سوریه و سایر کشورهای منطقه صورت می‌گیرد.

    اخبار بین الملل - مقداد در حاشیه چهل و نهمین سالگرد روز ملی پادشاهی عمان گفت که «اسرائیل، از تروریست‌ها و قاتلان و تمامی کسانی حمایت می‌کند که در پی از بین بردن تمامیت ارضی سویه و اتحاد ملت این کشور هستند».

    روزنامه «الوطن» سوریه به نقل از وی گزارش داد که «در حال حاضر در خاک سوریه با دشمنان بسیاری مقابله می‌کنیم. ترکیه به بهانه‌های مختلف به تجاوزات خود در شمال سوریه ادامه می‌دهد... اگر مسئله به معنای حفظ امنیت ترکیه و سوریه باشد، ما از آن حمایت می‌کنیم».

    مقداد ادامه داد: « ما با این مسئله موافق هستیم که امنیت سوریه را در داخل مرزهای سوریه حفظ کنیم. تُرکیه‌ای‌ها نیز باید به دور از هر گونه تجاوز یا اشغالگری، امنیت خود را در داخل ترکیه، حفظ کنند... هر گونه اشغالگری، واکنشی به همراه دارد؛ حال این اشغالگری از سوی ترکیه باشد، یا اسرائیل یا آمریکا. به هر حال، ملت و ارتش سوریه با این اشغالگری‌ها مقابله خواهد کرد».

    وی ضمن تأکید بر دستاوردها و پیروزی‌های ارتش سوریه در برابر اشغالگر و سارقان نفت سوریه، تصریح کرد: «ملت سوریه در کمین همه آنان (دشمنان) است... منابع سوریه، مباح نیست و در زمان مناسب، از آن دفاع خواهیم کرد... سوریه سرزمین تمامی سوری‌هاست و نباید برای حمله به خاک سوریه، هیچ بهانه‌ای به دست ترکیه داد».



    این مسئول سوری ضمن انتقاد از رفتارها و استانداردهای دوگانه شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» و ادامه سرسپردگی آنان به آمریکا، گفت: «برخی از شبه‌نظامیان کُرد به وابستگی به آمریکا ادامه می‌دهند و زمانی که احساس می‌کنند آمریکا به آنان خیانت کرده است، به سمت حکومت سوریه باز می‌گردنند. این بازی به پایان رسیده است. هیچ فرد ملی‌گرایی که به تمامیت ارضی، استقلال و حاکمیت وطن خود باور دارد، چنین بازی‌هایی  نمی‌کند و خود را مدافع طرح‌های غربی قرار نمی‌دهد».

    مقداد ضمن درخواست از تمامی ملت سوریه برای عدم اجرای چنین توطئه‌هایی، هدف از این توطئه‌ها را تحقق اهداف رژیم صهیونیستی در منطقه دانست و تصریح کرد که «همکاری با اجنبی علیه میهن، خیانت است و هیچ نام دیگری ندارد».

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما