دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 160769
    تاریخ انتشار: 28/آبان/1398 - 10:09
    ارتش هند

    هندبه پهپادهای رزمی و تجسسی آمریکامجهزمی‌شود

    ارتش هند قصد دارد در قراردادی به ارزش هفت و نیم میلیارد دلار به هواپیماهای تجسسی، پهپادهای رزمی و جاسوسی ساخت آمریکا مجهزشود.

    هندبه پهپادهای رزمی و تجسسی آمریکامجهزمی‌شود

    همزمان با افزایش روابط نظامی هند و آمریکا، ارتش هند قصد خرید  تجهیزات  نظامی  از آمریکا به ارزش بیش از هفت میلیارد دلار دارد.
     به نوشته وبگاه «لایو مینت» هند قصد دارد هواپیماهای بدون سرنشین و  10 فروند هواپیماهای جاسوسی  و ضد زیر دریایی «پی-18» را  آمریکا بخرد. پیش بینی می‌شود هواپیماهای پی-81 حدود 3 میلیارد دلار هزینه داشته باشند. نیروی دریایی هند اینک 12 فروند از این نوع هواپیما را در اختیار دارد .

    این درحالی است که دولت آمریکا در ژوئن (خرداد) فروش پهپادهای رزمی همراه با موشک‌های و سامانه‌های  دیگر به هند را تصویب کرد.

    آمریکا در حالی در پی افزایش روابط نظامی با هند است که این کشور همچنان با روسیه نیز روابط نظامی، دفاعی گسترده‌تر دارد و دهلی نو خواستار دریافت سامانه دفاع موشکی «اس-400» از روسیه است.

    به نوشته لایو مینت، هند در دهه گذشته نیز تعداد زیادی تجهیزات نظامی آمریکایی از جمله بالگردهای« آپاچی»، بالگردهای «شینوک»، هواپیماهای ترابری «سی گلوب مستر» و «سوپر هرکولس سی-130 جی» را آز آمریکا خریداری کرد. این دو کشور  اینک در رایزنی برای خرید سامانه دفاع هوایی «ناسامز» هستند.


    وزیردفاع موقت آمریکا  نیز چندی قبل گفت که کشورش در حال افزایش همکاری نظامی با هند است. «پاتریک شاناهان» وزیر دفاع آمریکا در سخنرانی گفت:«روابط دفاعی آمریکا و هند در دهه گذشته به طور قابل توجهی تقویت شده و هند اکنون یک شریک دفاعی محسوب می‌شود.»

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما