جمعه 13 شهريور 1405 - Fri 04 Sep 2026
  • رویت مار عظیم الجثه در سیلاب مرگبار نپال / فیلم

  • قیمت نفت از مرز 97 دلار گذشت

  • شهادت 6 نفر از نیروهای ارتش در حمله تروریستهای امریکایی به جنوب کشور

  • خون پاک شهیدانمان بی حساب نخواهد ماند

  • پای پلیس امنیت به تتر قسطی دیجی‌کالا باز شد

  • توان حمله و نفوذ در همه سطوح را داریم

  • دستگیری دو نفر به اتهام حمله مشکوک به شرکت تسلیحاتی در آلمان

  • عارف: ماه‌های سیاهی در انتظار اقتصاد آمریکاست

  • شکسته شدن رکورد قیمت بنزین در آلمان

  • تجاوز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه

  • عروسی سیریک فقط قربانی موشک‌ها نشد!

  • 3بازیکن پرسپولیس که باید اخراج می‌شد

  • نیویورک‌تایمز: شواهد تأیید می‌کنند که یک مراسم عروسی در ایران، با بمب آمریکایی هدف قرار گرفته/ رویترز: ماه گذشته در پی هشدار ایران، آمریکا به اسرائیل فشار آورد و عملیات یورش به تپه علی‌الطاهر به تعوی

  • اثر جدید کمال شرف در واکنش به حمله به سیریک / فیلم

  • قیمت میوه و تره بار ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

  • پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش حملات موشکی و پهپادی ارتش / فیلم

  • رویترز هک شد؟

  • چای یا قهوه؛ کدام‌یک خطر پوکی استخوان دارد

  • حقوق ۱۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی

  • شهید پاکپور بی‌نظیر ترین فرمانده در تاریخ ایران بود+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 159935
    تاریخ انتشار: 21/آبان/1398 - 16:57
    «انجمن فدرال کمک به افراد بی‌خانمان»

    افزایش شمار بی‌خانمان‌ها در آلمان

    گزارش «انجمن فدرال کمک به افراد بی‌خانمان» آلمان نشان می‌دهد، تعداد بی‌خانمان‌ها در این کشور اروپایی طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸، بیش از چهار درصد افزایش یافته است.

    افزایش شمار بی‌خانمان‌ها در آلمان

     گزارش اخیر یک نهاد دولتی آلمان درباره موضوع بی‌خانمان‌ها در این کشور نشان می‌دهد که در سال گذشته میلادی حدود ۶۷۸ هزار نفر در آلمان جای ثابتی برای زندگی نداشتند.

    - به نوشته شبکه «راشا تودی»، طبق گزارش «انجمن فدرال کمک به افراد بی‌خانمان» آلمان میزان بی‌خانمان‌ها در این کشور اروپایی طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸، بیش از چهار درصد افزایش یافته است.

    بنا بر این گزارش که دوشنبه (دیروز) منتشر شد، ۶۷۸  هزار نفر در آلمان در سال ۲۰۱۸ جای ثابتی برای اقامت و زندگی نداشتند. این رقم در سال ۲۰۱۷ ،  ۶۵۰ هزار نفر بود و محل خواب ۴۱ هزار نفر، خیابان‌های آلمان بوده است.

    راشا تودی در گزارش خود می‌نویسد: «یک چهارم رشد اقتصادی اروپا از آن آلمان است و این کشور توسط تک تک رسانه‌ها "موتور محرکه" (اقتصاد اروپا) توصیف شده است اما در پشت این عناوین، بی‌خانمانی در حال افزایش است».

    طبق این گزارش، تبعیض و ناعدالتی اقتصادی در آلمان «سر به فلک کشیده است».

    انجمن فدرال کمک به افراد بی‌خانمان آلمان به دولت این کشور توصیه کرده که خانه‌های ارزان‌قیمت بیشتری برای اقشار آسیب‌پذیر بسازد.

    بنا بر گزارش راشا تودی، «در زمستان سال گذشته (۲۰۱۸) حداقل ۹ نفر از افزاد بی‌خانمان در سرما جان دادند و با توجه به حضور تعداد بیشتری از بی‌خانمان‌ها در خیابان‌ها در سال جاری، امکان تکرار این تراژدی وجود دارد».

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما