پنجشنبه 26 شهريور 1405 - Thu 17 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 159722
    تاریخ انتشار: 20/آبان/1398 - 12:09
    یک منتقد معتقد است:

    برخی فیلم‌ها پیش‌برنده پروژه کودتای فرهنگی هستند!

    یک منتقد معتقد است: برخی فیلم‌هایی که این روزها مجوز گرفته و روی پرده سینما رفته‌اند، رسما وارد فاز کودتای فرهنگی شده‌اند!

    برخی فیلم‌ها پیش‌برنده پروژه کودتای فرهنگی هستند!

    امیرحسین جوانشیر، منتقد و کارشناس فرهنگی گفت: قرار بود وزارت ارشاد مروج فرهنگ ایرانی و اسلامی و به دنبال تولید آثاری باشد که نتیجه آن تعالی مردم، سعادت و پیشرفت آنها باشد، نه این فاجعه‌ای که امروز می‌بینیم که داریم به دوران ماقبل فیلم‌فارسی برمی‌گردیم!

    وی افزود: به‌نظر می‌رسد برخی فیلم‌هایی که روی پرده می‌روند از یک منبع مشترک تغذیه فکری شده‌اند و سلسله‌وار به‌صورت دستوری دنبال یک هدف هستند. در برخی از این فیلم‌ها که جدیدا وارد چرخه اکران شده‌اند، انقلاب اسلامی در مقابل هنر و شادی مردم قرار گرفته است؛ این فیلم‌ها قبل از انقلاب را فضایی آزاد و شاد معرفی می‌کنند و تصویری سیاه از دوران بعد از انقلاب نمایش می‌دهند!

    جوانشیر اظهار داشت: شورای فیلم و پروانه با این مجوزهایی که داده کاملاً مشروعیتش را از دست داده و ثابت نموده که خیلی وقت است که دیگر قابل اعتماد نیست! این اتفاقات شائبه نفوذ در سازمان سینمایی و وزارت ارشاد را ایجاد کرده‌اند. آیا وزیر ارشاد و رئیس سازمان سینمایی حاضرند که این فیلم‌ها را برای مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید و خانواده معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران هم نمایش دهند و نظراتشان را درخصوص دسته‌گل‌های جدید خود جویا شوند؟!

    این کارشناس فرهنگی در پایان تأکید کرد: کار از مرحله تذکر و انتقاد و صحبت گذشته و نیازمند یک برخورد قاطع و انقلابی هستیم و اقدام حکیمانه قوه قضائیه در ورود به عرصه مجوزهای هنری وزارت ارشاد کاملاً به‌موقع و به‌جا بود و لازم است که با قدرت ادامه پیدا کند.

    منبع : کیهان

    نظرات بینندگان
    نظرات شما