چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود

  • انصارالله به‌دنبال اخذ عوارض از کشتی‌هاست

  • قیمت جدید برنج ایرانی و خارجی در بازار

  • ​​​​​​​ ترامپ ایران را به حملات جدید تهدید کرد

  • وثیقه تحصیل در خارج از کشور چقدر است؟

  • عجله ترامپ برای مذاکره با ایران

  • چرت زدن ترامپ در مراسم خاکسپاری گراهام! / فیلم

  • تسلط روسیه بر دو منطقه دیگر در اوکراین

  • ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد

  • دریادار سیاری: اشراف کامل ایران بر تنگه هرمز

  • خودکشی ۲ نظامی زن صهیونیست در یک هفته

  • برای رفع خستگی چه ویتامین‌ هایی لازم است؟

  • تصاویر آسیب جدید حملات ایران به پایگاه آمریکا در کویت + فیلم

  • هجوم معترضان به هتلی در واشنگتن دی‌سی که نتانیاهو در آن مشغول صرف شام بود / فیلم

  • استقبال از پیکر خلبان قهرمان سوخو ۲۴

  • حمله آمریکا و عربستان علیه حشد الشعبی در نینوا / فیلم

  • هیچ راهی جایگزین تنگه هرمز نمی‌شود آمریکا بازنده جنگ است

  • سلام کربلا سلام زندگی /حسین طاهری

  • شهادت و جراحت ۵۲ تن از نیروهای حشد الشعبی

  • چرا اروپایی‌ها از گرما می‌میرند؟ / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 159520
    تاریخ انتشار: 18/آبان/1398 - 14:54
    استقلال

    حقوق استراماچونی چند ماه عقب افتاده است؟

    سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از بازی تیمش مقابل صنعت نفت آبادان با اظهاراتش کام هواداران را تلخ کرد.

    حقوق استراماچونی چند ماه عقب افتاده است؟

    آندره‌آ استراماچونی سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از برتری ۵ بر صفر تیمش مقابل صنعت نفت آبادان، در نشست خبری با اظهاراتش کام هواداران را تلخ کرد. او به مشکلات مالی بازیکنان جوان و عدم پرداخت دستمزدش اشاره کرد و گفت که با این وضعیت نمی‌تواند با استقلال ادامه بدهد.

    اگر چه صحبت‌های بازیکنان با سرمربی ایتالیایی آبی‌پوشان باعث شد که او به حمایت از شاگردانش پرداخته و به نوعی پشت آنها بایستد، اما اظهارات او باعث فشار عجیبی به مدیران باشگاه شد.

    پیگیری ها نشان می‌دهد که استراماچونی تنها دو ماه حقوق عقب افتاده دارد که این مسئله برای دستیاران او هم صدق می‌کند. استراماچونی قرارداد دو ساله با استقلال دارد که سال دوم آن توافقی است. در حال حاضر هم مسئولان باشگاه استقلال در تلاش هستند تا با تأمین منابع مالی حقوق عقب افتاده سرمربی ایتالیایی خود را پرداخت کنند.

    همچنین در پرداختی آخر از سوی باشگاه، برخی بازیکنان جوان کمتر پول گرفته و همین مسئله باعث نارضایتی آنها شده است. ضمن اینکه بازیکنانی، چون فرشید باقری، مهدی قائدی و محسن کریمی دریافتی نداشته‌اند.

    نکته قابل توجه، عدم دریافتی برخی از بازیکنان جوان از سال گذشته بوده که امسال هم این مسئله ادامه داشته و باعث مشکلاتی برای آنها شده است.
     

    منبع : میزان

    نظرات بینندگان
    نظرات شما