پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 159089
    تاریخ انتشار: 14/آبان/1398 - 13:26
    طرح رتبه‌بندی

    رئیس‌جمهور در مورد طرح رتبه‌بندی معلمان پاسخ نمی دهد

    نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان ملت هرچه از رئیس‌جمهور می‌پرسند چه زمانی طرح رتبه‌بندی معلمان به مجلس خواهد آمد و اجریی خواهد شد، پاسخی از سوی او داده نمی‌شود.

    رئیس‌جمهور در مورد طرح رتبه‌بندی معلمان پاسخ نمی دهد

    حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان را به تأخیر می‌اندازد، اظهار کرد: بارها از آقای رئیس‌ جمهور پرسیدیم که چرا این طرح را به مجلس ارائه نمی‌دهد ، اما او پاسخ درستی به ما نمی‌دهند؛ لذا از رسانه‌ها انتظار می‌رود از آقای رئیس جمهور مطالبه کنند تا هرچه سریع‌تر این طرح به مجلس آورده شود.

     

    وی افزود: مجلس شورای اسلامی و نمایندگان به صورت جدی موافق طرح رتبه‌بندی معلمان هستند و برای ارتقای معیشت معلمان هرکاری را انجام می‌دهد.

     

     

    سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با طرح رتبه‌بندی معلمان، انگیزه معلمان افزایش می‌یابد و حق آنهاست همانند اساتید دانشگاه‌ها در قبال خدماتی که ارائه می‌دهند، ارتقا یابند یا دستمزد بیشتری دریافت کنند.

     

    نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از معلمان به خاطر اینکه مدارک تحصیلی دانشگاهی در مقاطع ارشد و دکتری برای آنها لحاظ نمی‌شود، به همان مدارک تحصیلی کاردانی یا کارشناسی بسنده می‌کنند و دیگر به دنبال ادامه تحصیل و علم‌اندوزی نمی‌روند و حتی برخی از معلمان انگیزه خود را در ارتقای سطح و مهارتشان از دست داده‌اند و دچار روزمرگی و دلسردی شده‌اند.

     

    سلیمی بیان کرد: متأسفانه در دولت یازدهم و دوازدهم به جای اینکه معیشت معلمان ارتقا یابد، علی‌رغم شعارهای داده شده سطح معیشت معلمان افت داشته است و باید دولت بداند با شعارها و رفتارهای پوپولیستی نمی‌شود مطالبات فرهنگیان آموزش و پرورش را پاسخ داد.

     

    وی گفت: در آموزش و پرورش، معلمانی مشغول خدمت هستند که از تخصص و کارایی بسیار بالایی برخورداند و انصاف نیست که حقوق این افراد با معلمانی که فاقد این تخصص و کارایی هستند، برابر باشد و باید هرچه سریع‌تر دولت زمینه ارتقای آنها و بهبود وضعیت معیشتی‌شان را با طرح رتبه‌بندی فراهم سازد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما