پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • جنون در اسرائیل: بگذارید جهان بداند!

  • انهدام یک فروند پهپاد MQ1 ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز

  • اجرای احکام قطعی پرونده آذین خودرو با ۲۱۶۸ شاکی

  • انفعال سازمان ملل در برابر خطرات هسته‌ای

  • چرا دوره نهفتگی ایدز خطرناک است؟

  • بحران گازوئیل ماندگار شد

  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 158682
    تاریخ انتشار: 11/آبان/1398 - 17:34
    لیگ برتر

    دیدار با سپاهان آخرین فرصت دنیزلی؟

    حساس‌ترین دیدار هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور شاید سرنوشت یکی دو تیم لیگ برتری را دستخوش تغییراتی کند.

     دیدار با سپاهان آخرین فرصت دنیزلی؟

    تراکتور در حالی که با مصطفی دنیزلی روند خیلی خوبی را در پیش گرفته بود با دو باخت پی در پی مقابل صنعت نفت آبادان و استقلال حالا خود را در بحران می‌بیند. در این بین باخت مقابل استقلال که در حضور بیش از 80 هزار تماشاگر در ورزشگاه یادگام امام (ره) تبریز رقم خورد، اوضاع این تیم را آشفته‌تر از قبل کرده است، حتی با وجود اینکه هواداران تراکتور بعد از این باخت به تشویق دنیزلی و شاگردانش پرداختند.

    شاگردان پیرمرد ترکیه‌ای در هفته دهم لیگ باید به مصاف سپاهانی بروند که یکی از رقبای اصلی آنها  برای قهرمانی در لیگ برتر است، دیدار حیثیتی دیگر که نتیجه‌اش برای آقا مصطفی تعیین‌کننده خواهد بود. واقعیت امر این است که برخی از اطرافیان باشگاه تراکتور که نظرات‌شان در تصمیم‌گیری‌ها تعیین کننده‌است به این نتیجه رسیده‌اند که اگر بازی با سپاهان را هم ببازند باید تغییری در کادرفنی تیم تراکتور ایجاد کنند.

    نکته جالب توجه اینکه آنها اعتقاد دارند بهترین گزینه برای جانشینی دنیزلی یکی از مربیان خارجی شاغل در لیگ برتر است که در فصل جاری نتایج خوبی با تیمش کسب کرده است، فردی که به علت عدم دریافت مطالباتش از باشگاه خود می‌تواند قراردادش را یکطرفه فسخ کند و بدون مشکل جانشین دنیزلی شود.

    در هر صورت موقعیت دنیزلی در تراکتور به قدری متزلزل شده است که در صورت متحمل شدن سومین باخت این تیم، شاید همزمان دو تیم لیگ برتر سرمربی خود را تغییر دهند.

    براساس این گزارش، باشگاه تراکتور تا به این لحظه اظهارنظری در مورد کادر فنی این تیم ارائه نکرده است و بحث تغییر و تحول در کادر فنی صرفاً نقطه‌نظری است که با مالک باشگاه در میان گذاشته شده است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما