شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • کیهان: «پل ملک فهد» عربستان را با موشک بزنید

  • پس از ۶۹ سال؛ وداع آخر در کربلا+ عکس

  • صدای انفجار شرق تهران ناشی از امحای مهمات بود

  • خلع سلاح اتمی باید از متحدان آمریکا شروع شود

  • ردپای ایران در لرزش وال‌استریت؛ بورس آمریکا وارد منطقه خطر شد

  • صدای آمریکا زیر ذره‌بین؛ دیدگاه رهبر شهید به جایگاه زن چه بود؟+ عکس و فیلم

  • نیروهای مسلح پاسدار امنیت ایران هستند

  • کشف محموله انفجاری گروهک تروریستی در مرز بانه

  • قیمت خودرو امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • قرارداد قربانی مانع از انتقال این بازیکن به پرسپولیس شد

  • قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر

  • زمان آغاز ثبت‌نام متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۶

  • تغییر بزرگ در پرسپولیس؛ جدایی ستارگان سرخ پوشان قطعی شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 158462
    تاریخ انتشار: 10/آبان/1398 - 14:06
    رئیس‌جمهور آمریکا

    آمریکا کمک نظامی به لبنان را به تعلیق درآورد

    دولت آمریکا کمک‌های نظامی خود به لبنان را بنا به خواسته رژیم صهیونیستی به حال تعلیق درآورده است.

     آمریکا کمک نظامی به لبنان را به تعلیق درآورد

    دو مسئول آمریکایی، شب گذشته به خبرگزاری «رویترز» خبر دادند که دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا تصمیم گرفته است 105 میلیارد دلار از کمک‌های نظامی به لبنان را به حال تعلیق درآورد؛ اقدامی که دو روز بعد از استعفای «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان صورت می‌گیرد.


    این دو مسئول آمریکایی، که نخواستند هویت‌شان فاش شود، تصریح کردند، وزارت خارجه آمریکا به کنگره اطلاع داده است که دفتر بودجه کاخ سفید و شورای امنیت ملی تصمیم گرفته‌اند این کمک‌های نظامی به لبنان، که با هدف تقویت امنیت در این کشور صورت می‌پذیرفت، را به حال تعلیق درآورند.

    این منابع دلیل چنین تصمیمی را اعلام نکرده‌اند ولی طبق گفته یکی از مسئولان مذکور، وزارت خارجه آمریکا نیز دلیل این اقدامش را به کنگره توضیح نداده است.

    چنین تصمیم خصمانه دولت ترامپ در شرایطی اتخاذ می‌شود که رسانه‌ها گزارشی منتشر کرده‌اند مبنی بر این‌که مسئولان اسرائیلی پیام‌های به طرف‌های بین‌المللی درباره تظاهرات در لبنان ارسال کرده‌اند و کمک‌های نظامی به این کشور را مشروط به بررسی موشک‌های نقطه‌زن حزب‌الله عنوان کرده‌اند.

    صهیونیست‌ها در این پیام، که بعد از استعفای الحریری، منتشر شده است اعلام کرده‌اند که «هرگونه کمک به برقراری ثبات سیاسی در لبنان، در سایه تظاهرات اعتراضی در این کشور، بایستی مشروط به بررسی مساله موشک‌های نقطه‌زن ایرانی در لبنان باشد».
     

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما