چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • ترکیدن لاک‌پشت زیر آرواره قدرتمند تمساح / فیلم

  • چای سبز واقعاً لاغرکننده است؟

  • طلا کشش افزایش قیمت نیافت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 157861
    تاریخ انتشار: 02/آبان/1398 - 16:24
    استانداری کرمانشاه

    خبر مهم برای زلزله زدگان کرمانشاه

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه، در خصوص شایعات مطرح شده در خصوص تمدید یک ساله امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده استان، گفت: استاندار کرمانشاه چنین موضوعی را اعلام نکرده است.

     خبر مهم برای زلزله زدگان کرمانشاه

    جلیل بالایی در خصوص موضوع امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده استان، اظهار داشت: در قانون مصوب مجلس شورای اسلامی (انون تسریع در بازسازی مناطق آسیب‌دیده از حوادث غیرمترقبه) دقیقا قید «دوسال» برای امهال وام‌های این‌گونه مناطق ذکر شده است؛ و تنها راه امهال مجدد اصلاح قانون است.

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه ادامه داد: استاندار کرمانشاه با توجه به درخواست مردم تقاضای امهال مجدد یک‌ساله وام‌های مناطق زلزله‌زده استان را از دولت داشته است و تصمیم‌گیری در این خصوص برعهده دولت است.

    وی، در خصوص شایعات مطرح شده در خصوص تمدید یک ساله امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده استان، گفت: استاندار کرمانشاه چنین موضوعی را اعلام نکرده است.

    بالایی تصریح کرد: مقرر شد برای کسانی که علی‌رغم دریافت تمام تسهیلات موفق به تکمیل واحدهای احداثی خود نشده‌اند؛ 12 میلیون تومان وام جدید در نظر گرفته شود.

    وی صحبت‌های روز گذشته استاندار را در خصوص توافق با بانک‌ها در خصوص همکاری با کسانی که  وام‌های معیشتی خود را تسویه نکرده‌ و واجد شرایط دریافت وام جدید هستند، اعلام کرد. بدین صورت که به‌منظور تسویه بدهی وام‌های معیشتی ( تا سقف یک میلیون تومان)  این افراد، توافق شد مبلغ بدهی آن‌ها از مبلغ 12 میلیون تومان وام جدید( وام تکمیل واحدهای احداثی) کسر شده و وام معیشتی آنان تسویه شود تا بتوانند وام جدید را دریافت کنند.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما