شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 157079
    تاریخ انتشار: 28/مهر/1398 - 12:35
    یک کار آفرینی گفت:

    سرمایه‌گذاری بهتر است یا پس انداز؟

    یک کار آفرینی گفت: با در نظر گرفتن نبود ثبات اقتصادی کنونی، پس انداز راه‌حل مناسبی در مواجهه با نیازهای امروزی نیست و خانواده‌ها بهتر است وارد مرحله سرمایه‌گذاری شوند.

    سرمایه‌گذاری بهتر است یا پس انداز؟

    محمد ناهید محمدی شناسایی فرصت ها، کار تیمی و منابع را سه شاخصه اصلی موفقیت در کارآفرینی ذکر و اظهار کرد: در کارآفرینی متعهد بودن و خلاقیت بسیار تاثیر‌گذار است.

     

    وی افزود: یک کارآفرین موفق باید بتواند ایده‌های خود را خلاقانه مطرح کند و برای اجرای آن برنامه کاری محرمانه داشته باشد.

    این کارآفرین عنوان کرد: در کردستان به ویژه برای زنان فرصت‌های شغلی زیادی وجود دارد که اگر افراد بتوانند بر اساس علاقه خود منابع و فرصت‌ها را شناسایی کنند و وارد بازار کار شود، نه تنها نیازی به اخذ تسهیلات از بانک ندارند بلکه می‌توانند کارفرما نیز باشند.

    وی ادامه داد: شاخص‌های کارآفرینی و فرصت‌های شغلی زیادی در زمینه گردشگری و واردات و صادرات در استان کردستان وجود دارد و همچنین وجود مرز رسمی در بانه و مریوان نیز از جمله این فرصت‌ها به شمار می‌آید، اما متاسفانه این فرصت‌ها تا کنون نتوانسته زمینه کاهش بیکاری در استان را فراهم کند و حتی شاهد افزایش بیکاری بین فارغ التحصیلان نیز هستیم، این مشکلات گریبانگیر سراسر کشور است، اما در کردستان بیشتر دیده می‌شود.

    این کار آفرین اضافه کرد: شاخص بورس امسال در ایران وضعیت مطلوبی داشته و افرادی موفق بودند که پس انداز نکردند و وارد چرخه سرمایه‌گذاری در بورس شدند، چون ارزش پول کشور نسبت به ارزهای خارجی پایین آمده است مطمئنا پس انداز به ضرر افراد تمام می‌شود.

    محمدی ادامه داد: کار آفرینانی موفق می‌شوند که دیدگاه مثبت، اعتماد به نفس بالا، حس کمک به هم نوع و صداقت در کار داشته باشند و مهم تر از همه این‌ها دقت و بحث آموزش است به این صورت که با توجه به علایق خود به دنبال آموزش به صورت آکادمیک یا تجربی توام با چشم‌انداز بلند مدت داشته باشند.

    این کار آفرین می‌گوید: کسی که بخواهد در این زمینه موفق باشد باید عمل گرا باشد، چرا که کار آفرینی امری اکتسابی است نه ذاتی و ژنتیکی.

    وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت اقتصادی امروز، خانواده‌ها حتما باید وارد سرمایه‌گذاری شوند بیان کرد: انواع بیکاری شامل ساختاری، اصطکاکی، ادواری و فصلی است که متاسفانه هر چهار نوع بیکاری در استان کردستان مشاهده می‌شود و لذا در چنین شرایطی، خانواده‌ها باید خودشان وارد عمل شوند.

    محمدی با اشاره به وجود مشکلات دولتی برای ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: مشکل اساسی برای گرفتن تسهیلات از بانک‌ها در استان کردستان بحث ضمانت است و با این وجود که پرونده تشکیل و طرح توجیهی نیز نوشته می‌شود، اما بانک‌ها و صندوق‌ها به دلیل نبود ضامن تسهیلات اعطا نمی‌کنند و افراد نمی‌توانند طرح‌های خود را به اجرا برسانند.

    محمد ناهید محمدی به افرادی که وارد شغل دوم می‌شوند و علاقه‌مندند درآمد بیشتری داشته باشند توصیه می‌کند تا زمانی که شغل دوم که درآمد بیشتری دارد را به‌دست نیاوردند شغل اول را ترک نکنند.

    وی خاطرنشان کرد: رویدادهای کارآفرینی در بحث آموزش در دانشگاه‌ها و جهاددانشگاهی تاثیر بسیار مثبتی می‌تواند داشته باشد حتی پارک علم و فناوری در مواردی می‌توانند تسهیلات، مبالغی بلاعوض و مشاوره به افراد ارائه دهند.

    این کار آفرینی یادآور شد: ما در بحث اشتغال ۱۷ کارکرد در جامعه داریم که دو مولفه اقتصادی افزایش تولید و دستمزد فرد بر آن تاثیر دارند، افزایش تولید همانند مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک و بزرگ موجب افزایش اشتغال در استان می‌شود و افراد و خانواده‌ها باید وارد حوزه تولید شوند چون مسئولان هم نمی‌توانند همه مشکلات اشتغال را حل کنند.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما