جمعه 27 شهريور 1405 - Fri 18 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 155112
    تاریخ انتشار: 13/مهر/1398 - 11:37
    ستاد اربعین

    زائران فعلا از تردد در مرز خسروی خودداری کنند

    سخنگوی ستاد اربعین استان کرمانشاه گفت: وضعیت مرز خسروی در نشستی با حضور نمایندگانی از ایران و عراق بررسی و تصمیم‌گیری‌های لازم در این رابطه کسب شد.

     زائران فعلا از تردد در مرز خسروی خودداری کنند

    مسعود بهرام‌نژاد  آخرین وضعیت مرز خسروی را تشریح کرد و اظهار داشت: مرز خسروی به درخواست مسئولان عراقی تا اطلاع ثانوی بسته می‌ماند.

    سخنگوی ستاد اربعین استان کرمانشاه گفت: طرف عراقی خواسته از مرز خسروی تردد انجام نشود و به محض فراهم شدن شرایط به حالت عادی در عراق تردد از این مرز انجام می‌شود.



    سخنگوی ستاد اربعین استان کرمانشاه با بیان اینکه از طرف مرز خسروی در استان کرمانشاه مشکلی برای تردد زائران وجود ندارد بیان کرد: بسته شدن این مرز به علت ناآرامی‌ها در کشور عراق است و هنوز امنیت در کشور عراق پایدار نشده است.

    بهرام‌نژاد افزود: تا برقراری کامل امنیت در کشور عراق اجازه تردد زائران را از مرز خسروی نخواهیم داد و تمام مسئولان ایرانی و عراقی در تعامل با یکدیگر هستند و به زودی با بازدید از مرز و مناطق بحرانی امکان بازگشایی مرز خسروی را بررسی می‌کنند.

    وی خاطرنشان کرد: اعلام زمان دقیق بازگشایی مرز خسروی غیرمنطقی است و به محض اینکه نتایج ارزیابی شود و پیگیری‌های لازم از سوی دولت عراق انجام شود به زائران اطلاع‌رسانی لازم را خواهیم کرد.

    وی تأکید کرد: در استان کرمانشاه مشکلی برای تأمین امنیت و تردد زائران وجود ندارد و مشکل به امنیت دولت عراق برمی‌گردد و از زائران اربعین حسینی درخواست داریم تا اطلاع ثانوی مرز خسروی را به عنوان مرز تردد خود انتخاب نکنند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما