پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 152978
    تاریخ انتشار: 31/شهريور/1398 - 09:53
    وزارت ارشاد

    هدیه اداره هنرهای نمایشی به متهم جاسوسی!

    آیا اعطای مجوز اجرای نمایش به یک متهم به جاسوسی، آن‌هم دقیقاًً بلافاصله پس از خروج از زندان، دهن‌کجی به قانون نیست؟

     هدیه اداره هنرهای نمایشی به متهم جاسوسی!

    ماه رمضان گذشته بود که خبر برگزاری یک مهمانی با حضور یکی از رایزن‌های اقتصادی سفارت انگلیس و همراهی برخی از فعالان عرصه هنر جنجال‌برانگیز شد.

    این مهمانی در منزل «آ، د» کارگردان تئاتر برگزار شد و وی به اتهام جاسوسی، با لغو نمایش روبه‌رو شده و خودش نیز روانه زندان شد.


    اما این روزها اخبار معرفی بازیگران نمایش این متهم به جاسوسی در سایت‌های مختلف منتشرشده است. نکته قابل‌تأمل این است که هنوز چند ماهی از دستگیری این کارگردان نگذشته که اداره کل هنرهای نمایشی وزارت ارشاد مجوز نمایش را صادر کرده است.

    اتفاقی که نوعی دهن‌کجی به قانون و دستگاه امنیتی کشور محسوب می‌شود. چرا باید درحالی‌که بسیاری از هنرمندان متعهد و ارزشی در تئاتر، یا فرصت اجرای نمایش‌های خود را نمی‌یابند و اگر هم فرصت یابند باید مدت‌ها در نوبت انتظار برای خالی شدن تالارها بمانند، یک متهم، به این سرعت و بلافاصله پس از آزادی آن‌هم درحالی‌که همچنان پرونده مراودات وی با سفارت‌خانه‌های اروپایی باز و برخی اقدامات ضد فرهنگی علیه کشور به‌صورت سازمان‌یافته و البته پنهان وی همچنان روی میز است، مجال روی صحنه بردن نمایش خود را بیابد؟

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما