جمعه 17 مهر 1405 - Fri 09 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 152483
    تاریخ انتشار: 28/شهريور/1398 - 09:24
    ایدز

    مادر مبتلا به ایدز می‌تواند بچه دار شود؟

    مشکلات شناسایی بیماران مبتلا به ایدز را مورد اشاره قرار داد و گفت:، چون طول عمر بیماران ا توجه به روند درمان افزایش یافته است، موضوع مراقبت مزمن از این بیماران باید با دقت انجام شود.

     مادر مبتلا به ایدز می‌تواند بچه دار شود؟

     عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: مادر مبتلا به ایدز می‌تواند با رعایت پروتکل درمانی، باردار شود.

    - سید علی دهقان منشادی، روز سه شنبه در نشست خبری که در مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، افزود: خوشبختانه دارو‌هایی که ما برای بیماران مبتلا به ایدز در کشور استفاده می‌کنیم، بسیار اثربخش هستند.

    وی، مشکلات شناسایی بیماران مبتلا به ایدز را مورد اشاره قرار داد و گفت:، چون طول عمر بیماران ا توجه به روند درمان افزایش یافته است، موضوع مراقبت مزمن از این بیماران باید با دقت انجام شود.

    دهقان منشادی با تاکید بر اینکه بسته درمانی بیماران مبتلا به ایدز رایگان است، تصریح کرد: ما حتی برای افراد خارجی ساکن ایران که به ایدز مبتلا شده اند، خدمات درمانی رایگان ارائه می‌دهیم.

    وی با عنوان این مطلب که مادر مبتلا به ایدز می‌تواند با رعایت پروتکل‌های درمانی باردار شود، گفت: دارو‌هایی که به مادر باردار داده می‌شود هیچ عارضه‌ای برای جنین ندارد.

    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به تامین دارو‌های مورد نیاز بیماران مبتلا به ایدز در کشور، افزود: در حال حاضر هیچ مشکلی در تامین دارو‌های بیماران نداریم.

    وی در ارتباط با بسته درمانی بیماران مبتلا به ایدز، گفت: این بسته فقط شامل دارو نمی‌شود و در مراکز مشاوره و مراقبت‌های پیشگیری از ایدز در کشور، خدمات مورد نیاز این بیماران در قالب مشاوره، واکسن، آزمایش‌های دوره‌ای و...، ارائه می‌شود.

    دهقان منشادی تاکید کرد: رژیم درمانی که برای بیماران مبتلا به ایدز در کشور استفاده می‌شود، همان رژیم درمانی خط اول دنیاست.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما