جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 152395
    تاریخ انتشار: 27/شهريور/1398 - 15:00
    رحمانی:

    باشرکت‌های بین‌المللی متعهدهمکاری می‌کنیم

    وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به خروج برخی خودروسازان خارجی از ایران پس از اعمال تحریم‌های امریکا و عدم تعهد آنها به قراردادهایشان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی می‌کنیم تا اگر به دنبال همکاری با شرکت‌های بین‌المللی هم هستیم، با شرکت‌هایی که به قول و تعهد خود پایبند هستند همکاری بیشتری داشته باشیم.

    باشرکت‌های بین‌المللی متعهدهمکاری می‌کنیم

    رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت پیش از ظهر امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیات وزیران در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره برنامه‌های دولت در خصوص جایگزینی جای خالی خودروسازان فرانسوی که به دلیل تحریم‌های امریکا اقدام به خروج از کشور کرده‌اند اظهار کرد: دولت در این زمینه دو اقدام را در دستور کار خود قرار داده است. نخستین برنامه جدی‌تر گرفتن ساخت داخل است. در همین راستا ما نهضت ساخت داخل را راه‌اندازی کرده‌ایم؛ چرا که بیشتر قطعاتی که در گذشته وارد کشور می‌شد، قابلیت ساخت در داخل را دارد.

    وی افزود: در این راستا توافقی میان خودروسازان و قطعه سازان حاصل شده که طی آن تفاهمنامه‌ای به ارزش ۸۵ میلیون یورو منعقد شده است تا قطعاتی که از خارج وارد می‌شوند در داخل ساخته شود.

    وزیر صمت خاطرنشان کرد: همچنین تفاهم دیگری در حال آماده شدن است و طی آن نهایتا در یک برنامه سه ساله تا سال ۱۴۰۰ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار از قطعات مورد نیاز صنعت خودروسازی در داخل ساخته خواهد شد.

    رحمانی گفت: همچنین برنامه‌ریزی به گونه‌ای انجام می‌شود که ما وابسته به خودروسازانی نباشیم که به قراردادهای خود پایبند نبوده‌اند و کشور را به راحتی ترک کردند. برنامه‌ریزی می‌کنیم تا اگر به دنبال همکاری با شرکت‌های بین‌المللی هم هستیم، با شرکت‌هایی که به قول و تعهد خود پایبند هستند همکاری بیشتری داشته باشیم.

    وی در پایان درباره وضعیت صنعت تولید لوازم خانگی هوشمند گفت: اخیرا نخستین خط تولید محصولات آشپزخانه مورد افتتاح قرار گرفت و این موضوع نشان می‌دهد که سطح صنایع خانگی ما در سطح روز دنیا قرار دارد.

    منبع : ایسنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما