یکشنبه 28 تير 1405 - Sun 19 Jul 2026
  • کانون شهپادهای آمریکا هدف شهاب‌های ایرانی + عکس و فیلم

  • آب شیرین‌کن‌ها پاشنه آشیل کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند یا جنوب ایران؟

  • آمریکا برای اردن هشدار امنیتی ویژه صادر کرد

  • تهران کنارت؛ سوگ مبهم یک نسل معلق

  • پاسخ‌های ما ساختار امنیتی منطقه را متحول کرده است

  • قیمت جدید مرغ امروز یکشنبه ۲۸ تیر

  • ستاره سرخ پوش باز هم در تمرین پرسپولیس حاضر نشد

  • حاشیه‌سازی جدید عادل فردوسی‌پور + عکس و فیلم

  • اصابت موشک ایران به پایگاه نظامی امریکا در اردن / فیلم

  • پل محور رودان - بندرعباس پس حمله آمریکا / عکس

  • عشایر طایفه آتمیانلو در ارسباران / عکس

  • جمع آوری لاشه پهپاد MQ۹ آمریکا توسط سپاه / فیلم

  • تشییع ده‌ها تن از نیروهای حزب‌الله در جنوب لبنان /فیلم

  • تبخیر سرباز آمریکایی با موشک هایپرسونیک ایرانی +عکس و فیلم

  • عوارض خروج از کشور زائران اربعین چه می‌شود؟

  • فیسبوک و اینستاگرام از دسترس خارج شدند

  • تحت لوای رهبری رشید با هم ایستادیم

  • «خطا» نیست، «خط» ستون پنجم است!

  • کالبدشکافی راهبردی طرح آمریکا برای گلوگاه هرمز و پاسخ ایران

  • ترامپ به مردم عادی ضربه می‌زند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 152258
    تاریخ انتشار: 27/شهريور/1398 - 09:44
    مجموعه ورزشی آزادی

    ترفند عجیب برای پاک کردن صورت مسئله

    افرادی ذیربطی که مسئولیتی در قبال داربست‌های مجموعه ورزشی آزادی دارند، به جای حل مسئله به دنبال پاک کردن صورت مسئله رفته‌اند.

    ترفند عجیب برای پاک کردن صورت مسئله

    مرگ پسر بچه هشت ساله‌ای به نام عماد صفی‌یاری پس از پایان بازی پرسپولیس - صنعت نفت آبادان، خیلی‌ها را به تکاپو انداخته است، خیلی‌هایی که در مرگ این پسر بچه مقصر هستند و حالا به تکاپو افتاده‌اند تا دست خود را از ماجرا بیرون بکشند. عماد که پس از بازی پرسپولیس و صنعت نفت به داربست‌های مقابل ورزشگاه برخورد می‌کند و به دلیل اتصال برق به این داربست‌ها جان خود را از دست می‌دهد، حالا رفته و پیش ما نیست، اما کسانی که در مرگ او عامل هستند، گویا به دنبال پاک کردن صورت مسئله هستند.

    در گزارشی که روز گذشته با عنوان «پشت پرده داربست‌های اجاره‌ای ورزشگاه آزادی +عکس»، منتشر شد، به ابعادی از این مسئله پرداخت و اینکه داربست‌ها چگونه و با فشار چه کسانی در مجموعه ورزشی آزادی نصب می‌شود. با این حال جدا از مسئله نصب داربست‌ها در مجموعه ورزشی آزادی، موضوع دیگری هم جای سؤال داشت.

    پیمانکاری که داربست‌ها را در ورزشگاه آزادی نصب کرده بود، برای استحکام بیشتر، داربست‌ها را به تیرهای چراغ برق متصل کرده بود که همین مسئله باعث مرگ پسر بچه هشت ساله شد. از آنجایی که سیم‌های لخت برق پس از برخورد با تیرهای چراغ برق، باعث اتصال با داربست‌ها شده بودند و همین مسئله به عمر عماد پایان داد. با این حال، عواملی که در این ماجرا نقش داشتند پس از اتفاق تلخ دوشنبه شب از روز سه‌شنبه به دنبال پاک کردن صورت مسئله رفتند.

    در مجموعه ورزشی آزادی، داربست‌های دیگری مقابل سالن 12 هزار نفری نصب شده است. درست به شکلی که این داربست‌ها مقابل ورزشگاه آزادی نصب شده و تکیه‌گاه آنها تیرهای چراغ برق بود. با این حال روز سه‌شنبه، افراد ذیربط برای پاک کردن صورت مسئله تکیه‌گاه داربست‌ها را تغییر داده و این بار به جای تیرهای چراغ برق، آنها را به درخت‌هایی تکیه دادند که در باغچه‌های اطراف سالن وجود دارد.

    تغییر وضعیت داربست‌ها، از آنجایی پاک کردن صورت مسئله است که مسئله اصلی به وجود آنها ارتباط دارد. اینکه بر اساس چه ماهیتی و با چه تدبیری این داربست‌ها در مجموعه ورزشی آزادی نصب می‌شود؟ اگر واقعاً در مسابقات برای نظم دادن نیاز به چنین امکانات و شرایطی است، چرا در این همه سال نرده‌هایی ثابت مقابل ورزشگاه آزادی و سالن 12 هزار نفری نصب نشده است؟ چه کسانی در این خصوص عامل هستند و پای منفعت چه افرادی وسط است که از جان مردم اهمیت بیشتری دارد؟

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما