چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 151277
    تاریخ انتشار: 21/شهريور/1398 - 09:18
    بازار مرغ

    آخرین تحولات بازار مرغ

    چهارآیین از افت ۱۰۰ تا ۱۵۰ تومانی نرخ مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده ۹ هزار و ۲۵۰ و مرغ گرم ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان است.

     آخرین تحولات بازار مرغ

     رومند چهارآیین عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و ۲۵۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان است.
    - وی افت تقاضا را دلیل اصلی کاهش ۱۵۰ تومانی نرخ مرغ زنده و ۱۰۰ تومانی مرغ گرم اعلام کرد و گفت: با توجه به شرایط کنونی عرضه و تقاضا پیش بینی قیمت برای تا پایان هفته کمی دشوار است چرا که اعلام بار در استان‌ها با یکدیگر تفاوت دارد.

    چهار آیین ادامه داد: بر اساس پیش بینی‌های قبلی از اواسط شهریور به سبب اختصاص بخشی از درآمد خانوار به خرید لوازم‌التحریر قیمت مرغ گرم با روند نزولی در بازار روبه رو خواهد شد.

    عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه ماهانه ۱۱۰ تا ۱۱۵ میلیون قطعه جوجه ریزی باید در واحد‌های مرغداری صورت گیرد بیان کرد: اگر تقاضا برای جوجه ریزی پایین‌تر از این مقدار باشد بدون تردید این امر بر افت قیمت جوجه و زیان تولیدکنندگان دامن می‌زند.

    وی با انتقاد از افت قیمت جوجه یکروزه در بازار گفت: هم اکنون متوسط قیمت هر قطعه جوجه یکروزه یک هزار و ۳۰۰ تومان است که با نرخ مصوب خود فاصله معناداری دارد چرا که در ماه‌های اخیر اجرای قیمت‌های دستوری بر کاهش تقاضا برای جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری دامن زده است، پیش بینی می‌شود این روند تا زمان اعلام قیمت منطقی مرغ متناسب با هزینه‌های تولید ادامه یابد.

    چهار آیین در پایان با اشاره به اینکه بازار نهاده‌های دامی التهابی ندارد، تصریح کرد: هم اکنون نرخ هر کیلو ذرت در استان‌ها یک هزار و ۵۰۰ و بنادر یک هزار و ۳۵۰، کنجاله سویا ۲ هزار و ۴۰۰ و بنادر ۲ هزار و ۳۵۰ تومان است که با بازار آزاد تفاوت چندانی ندارد.

     

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما