دوشنبه 22 تير 1405 - Mon 13 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 150049
    تاریخ انتشار: 12/شهريور/1398 - 09:40
    رضا قوچان نژاد

    بازگشت به هلند؛ گوچی به زووله پیوست

    رضا قوچان نژاد به پک زوله پیوست. این خبر دقایقی پیش در توییتر و سایت زوله قرار گرفت و قوچان نژاد نیز با انتشار تصویر توافق روی آن صحه گذاشت تا بازگشتش به هلند رسمی شود.

    بازگشت به هلند؛ گوچی به زووله پیوست

    رضا قوچان نژاد به پک زوله پیوست. این خبر دقایقی پیش در توییتر و سایت زوله قرار گرفت و قوچان نژاد نیز با انتشار تصویر توافق روی آن صحه گذاشت تا بازگشتش به هلند رسمی شود. پک زوله از تیم های اردویسه است و در حال حاضر در رده پانزدهم لیگ هلند قرار دارد. قوچان نژاد که سابقه خوبی در فوتبال هلند داشته قبلا در تیم هایی مثل هیرنفین، امن،گواهدایگلز و … بازی کرده و آخرین تیمش سیدنی اف ث سی بوده که از آپوئل قرضی به آنجا رفته بود.

    قوچان نژاد با پیراهن هیرنفین بهترین دوران فوتبال باشگاهی اش را سپری کرد. او از آکادمی این تیم آغاز کرد و ۴ سال ابتدایی فوتبال حرفه ای اش را نیز در هیرنفین سپری کرد. ۷ سال بعد زمانی که تجربه نسبتا ناموفق بازی در آسیا را در کارنامه داشت، برای بازگشت به اوج دوباره با هیرنفین قرارداد بست و این بار دو سال درخشان را در تیم هلندی گذراند و حتی تا آستانه کسب عنوان آقای گلی نیز پیش رفت.

    حالا پک زوله چهاردهمین تیمی خواهد بود که قوچان نژاد در این یک و نیم دهه پیراهنش را بر تن می کند. او از لیگ هلند، انگلستان، کویت، قطر و… گرفته تا بلژیک و قبرس و استرالیا را چرخید و دوباره به اردیویسه بازگشت؛ لیگی سطح بالا که انتخاب جذابی برای گوچیِ ۳۱ ساله محسوب می شود.

    او در ماه های اخیر به تیم های ایرانی چون پرسپولیس و تراکتور نزدیک شد و حتی چند بار به شکلی غیر مستقیم تمایل خود به تیم سرخپوش را در شبکه های اجتماعی نیز از خود نشان داد اما در نهایت تصمیم گرفت همچنان به ایران بازنگردد و رویاهایش را در قاره سبز دنبال کند. او با پیراهن هیرنفین دو بار دروازه تیم پک زووله را باز کرد که هر دو گل نیز با پای چپ رقم خوردند و اتفاقا در هر دو مسابقه نیز تیم رضا قوچان نژاد مغلوب شد.

    پک زووله هم اکنون تنها پیوتر پارژیسک لهستانی را به عنوان مهاجم نوک در فهرست خود دارد که البته نتوانسته عملکردی خوبی را در این تیم داشته باشد. بنابراین رضا قوچان نژاد فرصت این را خواهد داشت تا با پیراهن تیم جدید بازی کند و بدرخشد. او زننده گل تاریخی تیم ملی ایران به کره در رقابتهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ است. قوچان نژاد درباره حضور در تیم جدیدش می گوید: «وقتی از علاقه باشگاه باخبر شدم با سرمربی و مدیر باشگاه حرف زدم و خیلی سریع به توافق رسیدیم.»

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما