شنبه 09 آبان 1405 - Sat 31 Oct 2026
  • سلیم موذن زاده / یا فاطمه من عقده ی دل وا نکردم

  • روایت مردی هندی پس از درگذشت همسرش / عکس

  • حمله پهپادی به پالایشگاه نفت روسیه / فیلم

  • پاییز رویایی در پل تاریخی راکوتزبروک آلمان / عکس

  • محمد نخودی مقتدرانه فینالیست شد +فیلم

  • اجرای پدافند غیرعامل در نیروهای مسلح ضرورت دارد

  • ماجرای شکست عراقی‌ها در آبادان / یادی از شهید دریاقلی سورانی

  • خروج خودرو و موبایل از بازار رسمی ارز کلید خورد

  • فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز

  • جزئیات سفر هیأت حج ایران به عربستان

  • توقیف اموال مالک آموزشکده اینورس به دلیل اقدام علیه امنیت ملی

  • انواع دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن آمریکایی-صهیونی باید در تیررس قرار گیرد / پاسخ فوری بدون محدودیت جغرافیا به تهدید دشمن

  • حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در تنگه هرمز

  • اژه‌ای: پرونده همکاران دشمن سریع تعیین‌تکلیف شود

  • عمان میانجی بی طرف یا بازیگر منافع انگلیس؟

  • پشت پردهٔ تهدیدهای هالیوودی واشنگتن+ عکس

  • یک دانشجوی هتاک دیگر حکم اخراج گرفت

  • کنایه بقائی به کانادا درباره ادعاهای شیخ‌نشین امارات

  • صعود محمد نخودی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان

  • هشدار سخنگوی ارتش به آمریکا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 149521
    تاریخ انتشار: 08/شهريور/1398 - 11:15
    غفاری

    نقش ویتامین دی در باروری

    غفاری با بیان اینکه ۱۰ سخنران خارجی از کشور‌های آمریکا، استرالیا و اروپا در این سمینار خواهیم داشت، گفت: ۵۰ سخنران مدعو نیز در این سمینار سه روزه سخنرانی خواهند کرد.

     نقش ویتامین دی در باروری

     در بیستمین کنگره بین المللی پزشکی تولیدمثل رویان، موضوع حفظ باروری در کودکان و افراد نابالغ و ناباروری و سلامت جنسی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

    اخبار اجتماعی- دکتر فیروزه غفاری امروز در نشست خبری کنگره و جشنواره بین المللی رویان گفت: از ۵۰۳ طرح ارسالی به دبیرخانه جشنواره رویان، ۲۹۲ مقاله مربوط به پزشکی تولیدمثل بوده است.

    وی افزود: از این مقالات برگزیده ۴۵ مقاله به صورت سخنرانی و ۱۴۲ مقاله به صورت پوستر پذیرفته شده اند که در این سمینار سه روزه مطالب ارائه می‌شوند.

     غفاری با بیان اینکه ۱۰ سخنران خارجی از کشور‌های آمریکا، استرالیا و اروپا در این سمینار خواهیم داشت، گفت: ۵۰ سخنران مدعو نیز در این سمینار سه روزه سخنرانی خواهند کرد.

    وی با اشاره به اهمیت حفظ باروری در کودکان و افراد نابالغ افزود: با توجه به بهبود چشمگیر روش‌های درمان بیماری‌های بدخیم در کودکان با افزایش کارآیی روش‌های شیمی درمانی، میزان بهبود و بقای این بیماران افزایش یافته، ولی گاهی درمان بدخیمی غدد مسئول تولید مثل، کودکان را با مشکل مواجه می‌کند.

    دبیر علمی بیستمین کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل رویان افزود: به دلیل اهمیت حفظ باروری در کودکان در سنین بزرگسالی درصدد آمدیم یکی از نشست‌های تخصصی کنگره پزشکی تولیدمثل را به موضوع حفظ باروری در کودکان و افراد نابالغ اختصاص دهیم.

    وی تأکید کرد: در این نشست تخصصی اساتیدی از کشور دانمارک، این موضوع را مورد بررسی قرار می‌دهند.

    غفاری با اشاره به موضوع نشست گفت: همچنین تأثیر دارو‌های شیمی درمانی با روش‌های درمان بدخیمی بر دستگاه تولیدمثل کودکان، مسائل اخلاقی و قانونی در حوزه حفظ باروری در کودکان، از موارد علمی مطرح شده در این نشست به شمار می‌رود.

    وی با اشاره به دیگر موضوع مهمی که در بیستمین کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل رویان مطرح می‌شود، گفت: از دیگر مواردی که معمولا فراموش شده، بررسی زوج نابارور و توجه به سلامت جنسی است، از این رو درصدد آمدیم که یک بخشی از این کنگره را به ناباروری و سلامت جنسی اختصاص دهیم.

    غفاری با بیان اینکه سلامت جنسی و ناباروری از جنبه‌های مختلف در این کنگره مورد بررسی قرار می‌گیرد، افزود: همچنین نقش ویتامین دی در باروری از دیگر موضوعات ما در این کنگره به شمار می‌رود.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما