پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 149200
    تاریخ انتشار: 06/شهريور/1398 - 11:44
    قاتل امام جمعه شهرستان کازرون

    حکم قاتل امام جمعه کازرون اجرا شد

    حکم قصاص قاتل امام جمعه شهرستان کازرون طبق رأی صادره در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان فارس صبح روز چهارشنبه در شهرستان کازرون و در ملاء عام اجرا شد.

    حکم قاتل امام جمعه کازرون اجرا شد

    رئیس کل دادگستری استان فارس با تأیید اجرای حکم قصاص عمال شهادت شهید حجت‌الاسلام محمد خرسند امام جمعه فقید شهرستان کازرون گفت: حکم قصاص نفس حمید رضا درخشنده که در شب بیست و سوم ماه رمضان اقدام به شهادت امام جمعه کازرون در هنگام بازگشت از مراسم احیاء شب قدر کرده بود پس از طی کلیه مراحل قانونی و تأیید در شعبه ۱۹ دیوان عالی کشور و استیذان ریاست قوه قضاییه در محل وقوع جرم به اجرا درآمد.

    حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی با بیان اینکه قاتل پس از دستگیری در چندین مرحله و در حضور مقام قضایی به جرم ارتکابی با طراحی قبلی اعتراف کرده بود گفت: تلاش گردید با توجه به حساسیت موضوع و جریحه دار شدن احساسات عمومی رسیدگی به این پرونده در سریع‌ترین زمان ممکن صورت پذیرد.

    وی افزود: دستگاه قضایی استان با رسیدگی سریع به این پرونده ثابت کرد عزم و اراده جدی در راستای اجرای عدالت و احکام اسلامی بر اساس قانون و رسیدگی به پرونده‌های مهم در اسرع وقت و اجرای دقیق قانون در خصوص مرتکبان جرائم مهم در کوتاه‌ترین زمان دارد.

    پرونده قتل حجت‌الاسلام محمد خرسند امام جمعه شهید شهرستان کازرون، روز چهارشنبه ۱۲ تیر ماه ۹۸ در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان فارس گشوده شد و حمیدرضا درخشنده قاتل این روحانی پای میز محاکمه نشست.

    حجت‌الاسلام محمد خرسند امام جمعه فقید کازرون حوالی ساعت ۳: ۳۰ بامداد چهارشنبه (هشتم خرداد ۹۸) در حالی که به اتفاق همسر خود از مراسم احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان (شب قدر) بازگشته بود، با سلاح سرد مورد حمله قرار گرفت و چشم از جهان فروبست.

    حجت‌الاسلام محمد خرسند که عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی بود از شهریورماه ۱۳۸۶ امامت جمعه شهر کازرون را برعهده داشت.

    شهرستان کازرون در ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز واقع است.

    منبع : ایرنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما