شنبه 18 مهر 1405 - Sat 10 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 147981
    تاریخ انتشار: 27/مرداد/1398 - 09:11
    هافبک پیشین استقلال

    دلایل خداحافظی بازیکن پیشین استقلال

    هافبک پیشین استقلال گفت: آرزوی من این بود که با پیراهن استقلال خداحافظی کنم اما این اتفاق رخ نداد.

    دلایل خداحافظی بازیکن پیشین استقلال

     محسن یوسفی در خصوص خداحافظی اش از دنیای فوتبال گفت: تصمیم بر این بود که هر چه زودتر این کار را انجام بدهم. البته امسال هم می توانستم بازی کنم و چند پیشنهاد هم داشتم اما نخواستم به زور در فوتبال بمانم. فوتبالیست باید در شرایطی خداحافظی کند که هنوز آمادگی بازی داشته باشد نه اینکه یک عده از او بخواهند که فوتبال را کنار بگذارد و او با خواهش و تمنا در فوتبال بماند.
     بازیکن پیشین تیم استقلال تاکید کرد: سالها بود که فوتبال بازی می کردم ولی احساس کردم که باید دیگر خداحافظی کنم. هر چند که هنوز توانایی حضور در زمین چمن را داشتم.

    یوسفی در پاسخ به این پرسش که آیا دوست داشتید با پیراهن استقلال خداحافظی کنید؟ گفت: این آرزوی هر بازیکنی استقلالی است که با پیراهن استقلال خداحافظی کند. من هم این آرزو را داشتم اما متاسفانه شرایط مهیا نشد و نتوانستم با پیراهنی که سالها با آن خاطرات تلخ و شیرینی داشتم از دنیای فوتبال کنار بروم. البته هواداران به من لطف داشتند و از روزی که رسما خداحافظی کرده ام هر جا که من را دیدند مورد محبت قرار دادند.

    وی در پاسخ به این پرسش که چه حسی دارید که از فوتبال خداحافظی کرده اید؟ گفت: واقعا سخت است و حس خوبی نیست. درست است که شرایط مالی در فوتبال خیلی مهم است اما سالها بود که بازی می کردم و حالا باید کنار نشسته و فوتبال را از طریق تلویزیون تماشا کنم. مطمئنا دوران پس از خداحافظی برای هر ورزشکاری خصوصا فوتبالیست ها بسیار سخت است.

    یوسفی در ادامه گفت: می خواهم کار مربیگری را شروع کنم زیرا به این کار علاقه مند هستم. امیدوارم بتوانم پله به پله پیشرفت بروم و روزی یک مربی خوب در فوتبال ایران باشم.

    وی درباره وضعیت و فعالیت هایش بعد از خداحافظی از فوتبال، گفت: در حال حاضر در شمال کشور هستم. یک سری کارهای عقب افتاده داشتم که نتوانسته بودم آنها را انجام بدهم و الان هم بیشتر در خدمت خانواده هستم.

    هافبک پیشین استقلال در خصوص شرایط این روزهای استقلال گفت: آبی پوشان تا یک هفته پیش وضعیت خوبی داشتند اما متاسفانه در این چند روز بحث استعفا و اتفاقاتی که در استقلال رخ داد هواداران را شوکه کرد. البته امیدوارم مدیران استقلال هر چه زودتر آرامش را به تیم بازگردانده تا استقلال بتواند با شروع لیگ، بازیهای خوبی از خود به نمایش گذاشته و فصل پرقدرتی را شروع کند.

     

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما