سه شنبه 12 آبان 1405 - Tue 03 Nov 2026
  • انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندر خمیر

  • همکاری ایران و ساحل عاج در حوزه حج و زیارت

  • اتهام حمله به مکه فرار عربستان از شکست‌های میدانی است

  • لحظه سوختن کشتی در نزدیکی عمان / فیلم

  • اجتماع دانش‌آموزی «تازه‌نفس» در رواق کشوردوست / عکس

  • غریب آبادی: ایران برای هر سناریویی آماده است

  • آخرین وضعیت پرونده شبنم نعمت‌زاده / قوه قضاییه نسبت به سلامت کارکنان خود حساسیت دارد

  • چرا ونس به جای قالیباف به رضایی نامه نوشت؟

  • حمله وحشیانه پلیس آلمان به دختر معترض / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵

  • دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ایران است

  • حساب گروسی را برسید!

  • مذاکره یا دستکاری بازار؛ نفت چرا ریخت؟

  • آزادی به روایت وارث فراری سلطنت!

  • خلبانی که با شلیک تانک به شهادت رسید + عکس

  • اینترنشنال توجیه‌گر حمله به زیرساخت‌های ایران / فیلم

  • کارت زرد مجلس به وزیر آموزش و پرورش

  • جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در قشم

  • احتمال بسیار زیادی وجود دارد که بتوانیم با ایران به توافق برسیم

  • کالابرگ آبان ماه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 147172
    تاریخ انتشار: 20/مرداد/1398 - 11:00
    مدیر موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)

    اظهارات آیت‌الله مصباح درباره جدا کردن دین از سیاست

    مدیر موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: بیانیه گام دوم انقلاب بدان معنا است که نقاط مثبت انقلاب اسلامی را باید ادامه داد و خطاهایی که ناخواسته در گذشته انجام شده برطرف شوند.

     اظهارات آیت‌الله مصباح درباره جدا کردن دین از سیاست

     آیت الله محمد تقی مصباح یزدی شامگاه جمعه در سلسله برنامه های "طرح ولایت" با حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد افزود: آینده به دستان جوانان کشور ساخته می شود و مقام معظم رهبری با طرح بیانیه گام دوم انقلاب حرکتی عقلانی را نشان دادند.
    - وی خطاب به دانشجویان ادامه داد: آینده انقلاب در دستان شماست لذا باید برای خطاهایی سهوی که در گذشته اتفاق افتاده راهی صحیح به منظور جبران و اصلاح آن پیدا کرد زیرا همه در مقابل انقلاب مسئول هستند.

    عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: در این فرصت بیاندیشید که چه کارهایی باید انجام شود و یا نیاز به برطرف کردن دارد و اگر قسمتی را متوجه نشدیم از افراد متخصص که مورد تائید مقام معظم رهبری هستند سوال گردد تا اشتباهات گذشته تکرار نشوند.

    وی افزود: به فرمان امام راحل جوانان در راه دین و در مقابل نظام ستمشاهی مقامت و مقابله کردند و امروز نیز به فرمان رهبری هستند. باید گفت جوانان ما از جوانان آن دوره فهیم تر هستند و بدانیم با این که شهدا فداکاریها کردند ولی بهره آن نصیب ما شده است.

    آیت الله مصباح ادامه داد: ریشه سکولاریسم و تفکیک دین از سیاست در اسلام به زمان وفات پیامبر(ص) باز می گردد که دین را از سیاست جدا کردند. مردم برای پرسشهای دینی خود به حضرت امیر المومنین علی(ع) رجوع می‌کردند و برای احکام دینی خود به خلفا رجوع داشتند.
    وی گفت: هنوز این پرسش برای بعضی از افراد مطرح است که آیا دین باید در امور سیاسی شرکت کند یا خیر و حتی در گذشته از بعضی از مراجع تقلید فقط به خاطر اینکه مواضع سیاسی خود را مطرح می‌کردند، مردم به آنها رجوع نمی‌کردند.

    منبع : ایرنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما