سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • پیوستن ستاره هافبک ازبکستانی به استقلال

  • احتمال مجازی شدن مدارس هست؟ وزیر پاسخ داد

  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 146638
    تاریخ انتشار: 16/مرداد/1398 - 10:22
    معاملات مسکن

    کاهش معاملات مسکن درمناطق شمالی تهران

    عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: اکثر معاملات مسکن مربوط به خرید و فروش مساکن با متراژ زیر ۸۰ متر بوده است، با توجه به افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت املاک، عملا مردم توان مالی برای خرید خانه های با متراژ بالا را ندارند.

    کاهش معاملات مسکن درمناطق شمالی تهران

    مجید کیانپور عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به وضعیت بازار مسکن در کشور به ویژه پایتخت، گفت: بازار مسکن امروز دچار رکود تورمی شده و این مسئله موجب شده که بر اساس آمارها، میزان معاملات مسکن حدود 60 درصد کاهش پیدا کرده است.

    کاهش خرید و فروش مسکن در مناطق شمالی تهران

    اخبار اقتصادی- در شهری مانند تهران میزان و روند خرید و فروش مسکن کاملا متفاوت است، به طوری مثال رکود مسکن در مناطق شمالی پایتخت بیشتر از مناطق جنوبی است، یعنی آن که بر اساس آمارها، میزان معاملات مسکن در مناطق جنوب و شرق تهران بالاتر از دیگر مناطق است

    نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در شرایط کنونی در شهری مانند تهران میزان و روند خرید و فروش مسکن کاملا متفاوت است، به طوری مثال رکود مسکن در مناطق شمالی پایتخت بسیار بیشتر از مناطق جنوبی است، یعنی آن که بر اساس آمارها، میزان معاملات مسکن در مناطق جنوب و شرق تهران بالاتر از دیگر مناطق است.

    افزایش خرید و فروش آپارتمان های زیر 80 متر؛ کسادی معاملات متراژ بالا
    وی تصریح کرد: از طرف دیگر طبق بررسی های صورت گرفته، اکثر معاملات مسکن در ماه های اخیر مربوط به خرید و فروش مساکن با متراژ زیر 80 متر بوده است، با توجه به افزایش 120 درصدی قیمت املاک، عملا مردم توان مالی برای خرید خانه های با متراژ بالا را ندارند، از این رو مجبورند که نسبت به خرید خانه های کوچک اقدام کنند.

    شکسته شدن حد مقاومت مالکان؛ قیمت ها به تدریج کاهش می یابد

    کیانپور ادامه داد: امروز شرایط رکودی بازار مسکن موجب شده که مالکان مواضع و رفتارهای خود را تغییر دهند، از این رو کسادی بازار زمینه شکسته شدن حد مقاومت مالکان را فراهم کرده است، یعنی آنکه مالکان از قیمت ها پیشین خود برای جذب مشتری عقب نشینی کرده اند.

    افزایش رکود در حوزه ساخت و ساز مسکن

    عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: یکی دیگر از مشکلات حوزه مسکن، افزایش رکود در حوزه ساخت و ساز است، در شرایط کنونی سازندگان توان ریسک برای ساخت مسکن را ندارند، زیرا این احتمال می رود که قیمت مسکن در آینده کاهش خواهد یافت.

    منبع : خانه ملت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما