جمعه 05 تير 1405 - Fri 26 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 146460
    تاریخ انتشار: 15/مرداد/1398 - 10:27
    نماینده مجلس:

    نماینده مجلس:دولت‌ها ازنظارت‌گریزان هستند

    عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: مجلس براساس ماده ۲۳۵ آئین‌نامه داخلی پارلمان به دنبال نظارت هدفمند و ضابطه‌‌مند بر دستگاه‌های اجرایی است.

    نماینده مجلس:دولت‌ها ازنظارت‌گریزان هستند

     محمدرضا صباغیان عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی ، با بیان اینکه رئیس‌جمهور و وزرا باید به نمایندگان درباره عملکرد خودشان گزارش دهند، گفت: بر اساس ماده 235 آئین‌نامه داخلی پارلمان رئیس‌جمهور و وزرا باید مردادماه هر سال گزارشی از عملکرد خود به وکلای‌ملت ارائه دهند.

    وی با بیان اینکه این گزارش‌ها باید آماری، مقایسه‌ای و همچنین براساس شاخص‌هایی که نمایندگان تعریف کرده‌اند تدوین شود، افزود: وزرا باید در گزارش سالانه خود، برنامه‌های آتی وزارتخانه متبوعشان را نیز مطرح کنند.

    عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس تصریح کرد: پس از ارائه توضیحات وزرا درباره عملکرد یک‌ساله دستگاه مربوطه، رأی‌گیری می‌شود و اگر نمایندگان قانع نشود، وزیر استیضاح می‌شود؛ اما درباره گزارش رئیس جمهور رأی‌گیری نمی‌شود.

    صباغیان با بیان اینکه ضعف نظارتی مجلس مورد اعتراض مسئولان، مردم و همچنین نمایندگان است، تصریح کرد: اما با مصوبه مذکور این ایراد مرتفع می‌شود؛ مجلس با تصویب این قانون به‌دنبال نظارت هدفمند و ضابطه‌‌مند بر دستگاه‌های اجرایی است.

    وی با بیان اینکه دولت‌ها همیشه از نظارت‌گریزان هستند، تأکید کرد: رئیس جمهور در همین رابطه‌ نامه‌ای را خدمت مقام معظم رهبری فرستادند که ایشان هم این موضوع را به شورای حل اختلاف قوا ارجاع دادند.

    نماینده مردم بافق و مهریز در مجلس با یادآوری اینکه اخیراً جلسه شورای حل اختلاف قوا با حضور نمایندگانی از دولت و وکلای ملت برای رسیدگی به همین موضوع تشکیل شد، اضافه کرد: امیدوارم شورای حل اختلاف قوا با نظر مثبت اجرای این قانون مترقی را تأیید کند.

    به گزارش تسنیم، علی لاریجانی رئیس مجلس روز(6 مرداد) در جلسه علنی پارلمان گفت: هیئت رئیسه مجلس برای وزرا و رئیس‌‌جمهور نامه رسمی ارسال کرده است؛ مجلس از دولت تقاضا کرده که مطابق با آیین‌نامه داخلی به نهاد قانونگذاری گزارش ارائه دهد؛ اما رئیس‌جمهور در نامه‌ای به مقام معظم رهبری عنوان کرده که گزارش‌دهی سالانه به مجلس ایراد دارد که این موضوع به شورای حل اختلاف قوا ارجاع شده تا در آنجا مورد رسیدگی قرار گیرد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما