جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 145410
    تاریخ انتشار: 08/مرداد/1398 - 10:02
    براساس اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده اعمال می‌شود

    خرید و فروش طلا فقط با استفاده از دستگاه‌های پایانه فروش

    پس از ابلاغ اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده، طلافروشان ملزم به استفاده از دستگاه‌های پایانه فروش می‌شوند.

    خرید و فروش طلا فقط با استفاده از دستگاه‌های پایانه فروش

    الیاس حضرتی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم قانونمالیات بر ارزش افزوده را اواخر مرداد در صحن علنی مجلس به رای بگذاریم، اظهار کرد: ۱۰ سال است که قانون مالیات بر ارزش افزوده در کشور اجرا شده و پیش از ایران هم در ۱۷۰ کشور دنیا در حال اجرا بوده است، اما به دلیل اینکه این قانون یکی از قوانین پیچیده مالیاتی است باید توجه کرد که در اکثر کشورهایی که اجرا شده با چالش‌هایی هم روبرو بوده است.

    وی گفت: قانون اولیه و آزمایشی مالیات بر ارزش افزوده ۲ هدف اصلی داشت اول ایجاد شفافیت اقتصادی و دوم ایجاد مالیات بر مصرف، اما اعتراضی که اجرای این قانون ایجاد کرده این است که در زمان حاضر تولیدکنندگان هدف این مالیات قرار گرفته‌اند.

    حضرتی افزود: در اصلاحیه این قانون که در کمیسیون اقتصادی در حال بررسی آن هستیم قرار بر این شده است که تاریخ تعلق مالیات بر ارزش افزوده به تولیدکنندگان که پیش از این هر سه ماه بود برای تولیدکنندگانی که با چک خرید و فروش می‌کنند براساس زمان دریافت و وصول چک آن‌ها باشد و همچنین مالیات بر تجهیزات و خطوط تولید در اصلاحیه این قانون حذف شده است.

    وی تصریح کرد: مشکل دیگری که در اصلاحیه این قانون مدنظر قرار گرفته است موضوع اعتبار و استرداد مالیاتی است که براساس ان صادرکنندگانی که محصول خود را در ایران تولید می‌کنند و برای مواد اولیه مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کرده اند، اما در صادرات امکان دریافت آن را ندارند از فهرست تولیدکنندگان موظف به پرداخت این مالیات حذف شوند.

    حضرتی گفت: همچنین در مورد فروشندگان طلا باید اعلام بکنیم که براساس اصلاحات انجام شده در قانون مالیات بر ارزش افزوده آن‌ها باید پس از ابلاغ اصلاحیه این قانون تنها از طریق صندوق‌های مکانیزه اقدام به خرید و فروش کنند تا ۹ درصد مالیات ارزش افزوده تنها از سود آن‌ها کسر شود و در غیراینصورت سازمان‌های مالیاتی مختارند تا به اصل مبلغ خرید و فروش شان مالیات ببندند.

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما