پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 144770
    تاریخ انتشار: 03/مرداد/1398 - 14:30
    رئیس کمیته اطلاع رسانی انتخابات شورایاری‌ها اعلام کرد

    اعلام نتایج اولیه انتخابات شورایاری‌ها

    رییس کمیته اطلاع رسانی پنجمین دوره انتخابات انجمن‌های شورایاری محلات شهر تهران جزئیاتی تازه از برگزاری این دوره از انتخابات را تشریح کرد.

    اعلام نتایج اولیه انتخابات شورایاری‌ها

    غلامحسین محمدی با اشاره به شرایط شرکت در پنجمین دوره انتخابات شورایاری ها گفت: براساس قانون، افرادی که در تاریخ ۱۳۹۸/۰۵/۰۴ و پس از آن متولد شده اند و به عبارتی ۱۸ سال تمام دارند، می توانند با در دست داشتن کارت ملی با شناسنامه یا شماره ملی در انتخابات شرکت کنند.

    وی اظهار کرد: همچنین، برای اطلاع شهروندان در کلیه شعب اخذ رای به تفکیک محلات اسامی داوطلبان به همراه کد انتخاباتی نمایش داده خواهد شد. در هر حوزه رای گیری نیز پوسترهای مربوط به نحوه رای گیری الکترونیک و چگونگی استفاده از صندوق رای الکترونیک داخل حوزه نصب می شود.

    محمدی با تاکید بر اینکه روسای هیات های اجرایی در هر منطقه باید اماکن اخذ رای را با استفاده از تابلوهای همسان در آدرس های مشخص اعلام کنند، گفت: از میان ۱۳ نفری که بالاترین رای را کسب کرده اند به ترتیب آرا، ۹ نفر اول به عنوان اعضای اصلی و ۴ نفر بعدی به عنوان اعضای علی البدل معرفی می شوند.

    وی اضافه کرد: در صورت کسب رای مساوی، انتخاب نهایی براساس مدرک تحصیلی صورت می گیرد و در صورت هم سطح بودن مدرک تحصیلی، انتخاب براساس قرعه کشی در حضور داوطلبین و توسط ستاد انجام می شود.

    محمدی با اشاره به اینکه نتایج اولیه انتخابات ۲ ساعت پس از پایان زمان رای گیری و نتیجه قطعی از سوی هیات نظارت پس از بررسی نهایی اعلام می شود، تصریح کرد: در صورتی که هیات نظارت مرکزی انتخابات را در یک یا چند محله متوقف یا باطل اعلام کند، انتخابات بعدی حداکثر دو ماه بعد از صدور رای توقف یا ابطال توسط ستاد برگزار می شود.

    وی افزود: با توجه به تایید صلاحیت مشروط برخی نامزدها به دلیل نقصان مدارک این افراد در صورت کسب رای لازم زمانی قانونا به عضویت شورا انتخاب می‌شوند که هیات نظارت مرکزی صلاحیت قطعی آنان را تایید کند.

    رییس کمیته اطلاع رسانی پنجمین دوره انتخابات انجمن های شورایاری محلات شهر تهران عنوان کرد: در صورتی که شورایاری هر محله به علل گوناگون از جمله فوت، استعفا یا سلب عضویت اعضای اصلی و علی البدل به حد نصاب برای تشکیل جلسه نرسد و همزمان بیش از ۱۸ ماه به پایان دوره مانده باشد، ستاد موظف است حداکثر ظرف مدت دو ماه انتخابات میان دوره ای را برای تکمیل تعداد اعضای اصلی و علی البدل و ادامه فعالیت شورایاری برگزار کند. البته، فرآیند برگزاری انتخابات میان دوره ای با تصویب ستاد هیات اجرایی امکان پذیر است.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما