شنبه 14 شهريور 1405 - Sat 05 Sep 2026
  • رویت مار عظیم الجثه در سیلاب مرگبار نپال / فیلم

  • قیمت نفت از مرز 97 دلار گذشت

  • شهادت 6 نفر از نیروهای ارتش در حمله تروریستهای امریکایی به جنوب کشور

  • خون پاک شهیدانمان بی حساب نخواهد ماند

  • پای پلیس امنیت به تتر قسطی دیجی‌کالا باز شد

  • توان حمله و نفوذ در همه سطوح را داریم

  • دستگیری دو نفر به اتهام حمله مشکوک به شرکت تسلیحاتی در آلمان

  • عارف: ماه‌های سیاهی در انتظار اقتصاد آمریکاست

  • شکسته شدن رکورد قیمت بنزین در آلمان

  • تجاوز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه

  • عروسی سیریک فقط قربانی موشک‌ها نشد!

  • 3بازیکن پرسپولیس که باید اخراج می‌شد

  • نیویورک‌تایمز: شواهد تأیید می‌کنند که یک مراسم عروسی در ایران، با بمب آمریکایی هدف قرار گرفته/ رویترز: ماه گذشته در پی هشدار ایران، آمریکا به اسرائیل فشار آورد و عملیات یورش به تپه علی‌الطاهر به تعوی

  • اثر جدید کمال شرف در واکنش به حمله به سیریک / فیلم

  • قیمت میوه و تره بار ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

  • پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش حملات موشکی و پهپادی ارتش / فیلم

  • رویترز هک شد؟

  • چای یا قهوه؛ کدام‌یک خطر پوکی استخوان دارد

  • حقوق ۱۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی

  • شهید پاکپور بی‌نظیر ترین فرمانده در تاریخ ایران بود+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 144403
    تاریخ انتشار: 01/مرداد/1398 - 14:47
    وزیر امورخارجه آمریکا

    واکنش مضحک پمپئو به بازداشت جاسوسان سیا در ایران

    وزیر امورخارجه آمریکا با اشاره به طرح این کشور برای ایجاد ائتلاف دریایی در خلیج فارس مدعی شد که کشورهای متعددی از سراسر دنیا به این ائتلاف خواهند پیوست تا از دریانوردی آزاد در تنگه هرمز محافظت کنند.

    واکنش مضحک پمپئو به بازداشت جاسوسان سیا در ایران

    مایک پمپئو وزیر امورخارجه آمریکا در گفت‌وگو با شبکه WFTV-9 در پاسخ به سوالی درباره بازداشت چند جاسوس سیا در ایران، در اظهاراتی سخیف ایران را به دروغگویی متهم کرد و در ادامه گفت که نمی‌تواند درباره موضوعات اطلاعاتی اظهار نظر کند.

    پمپئو که کشورش این روزها به شدت برای افزایش حضور نظامی در منطقه به بهانه محافظت از آب‌های اطراف ایران تلاش می‌کند، مدعی شد: رئیس جمهور آمریکا به روشنی مشخص کرده است که ما خواهان جنگ با ایران نیستیم. ما خیلی ساده می خواهیم مانع از دست داشتن آنها در فعالیت‌های تروریستی در جهان شویم. آنها نباید به برنامه هسته‌ای تسلیحاتی‌شان ادامه دهند. این ستتراتژی رئیس‌جمهور ترامپ است.

    وی در ادامه ادعاهای خصمانه خود گفت: آمریکا به دنبال تغییر رفتار ایران است. ما در حال ایجاد ائتلافی برای نگهبانی از تنگه هرمز هستیم تا کشتیرانی در این آبراه مورد محافظت قرار گیرد. کشورهایی از سراسر دنیا در آن شرکت می‌کنند. این‌ها، فعالیت‌هایی بازدارنده هستند.

    در حالی که آمریکا خود یک نیروی مداخله‌گر در منطقه به شمار می‌آید و کیلومترها دورتر از خاک خود در خاورمیانه حضور نظامی دارد، پمپئو در پاسخ به این سوال که آیا کشورش برای این کار به اندازه کافی قوی عمل کرده است، گفت: آنچه ما از ایران می‌خواهیم این است که همچون یک کشور نرمال رفتار کند و دست به اقدامات تروریستی در دنیا نزند.

    وزیر امورخارجه آمریکا همچنین به تکرار این ادعا پرداخت که رئیس جمهور کشورش آماده است بدون پیش شرط با ایران گفت وگو کند، چراکه باور دارد هدف، استفاده از ابزارهای دیپلماتیک برای جلوگیری از درگیری نظامی است.
     

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما