شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 143831
    تاریخ انتشار: 29/تير/1398 - 16:58
    باشگاه نفت

    مصرف بنزین در سال ۹۸ به اوج رسید

    در حالی باشگاه نفت و نیرو در سال ۹۶ پیش بینی کرده بود مصرف بنزین در سال ۹۸ به ۸۰ میلیون لیتر در روز می رسد که امروز شاهد مصرف روزانه ۹۷ میلیون لیتری بنزین در کشور هستیم.

    مصرف بنزین در سال ۹۸ به اوج رسید

    درحالی مصرف بنزین در کشور به طور میانگین به حدود ۹۰ میلیون لیتر در روز رسیده است که کارشناسان نفتی و انرژی که سال ۹۶ در باشگاه نفت و نیرو گرد هم آمده بودند با توجه به روند مصرفی که در سال ۹۶ وجود داشت پیشبینی کرده بودند مصرف بنزین در کشور در سال ۹۸ به حدود ۸۰ میلیون لیتر در روز خواهد رسید.

    و این درحالی است که مرکز پژوهشهای مجلس در همان سال گزارشی را منتشر کرده بود که اگر روند مصرف بنزین با همان شدت ادامه پیدا می کرد در سال ۹۸ شاهد مصرف روزانه ۹۶ میلیون لیتر بنزین به طور میانگین در کشور خواهیم بود.

    این گزارش حاکی است آنچه که امروز شاهدش هستیم نشان می دهد ظاهرا گزارش مرکز پژوهشهای مجلس به واقعیت نزدیک تر از گزارشی است که باشگاه نفت و نیرو منتشر کرده بود.

    باشگاه نفت و نیرو از محافل نزدیک به وزارت نفت است که اعضای آن عموما نزدیکان زنگنه و مدیران وزارت نفت هستند و گزارش‌های آن روی تصمیم‌گیری‌های وزارت نفت تاثیرگذار است.

    اما به نظر می رسد با تصمیمی که دولت اتخاذ کرده است و مقرر شده از ۲۰ مردادماه یعنی کمتر از یک ماه دیگر مالکان خودروها فقط با کارت سوخت شخصی اقدام به سوخت گیری کنند می تواند تاحدودی از مصرف بنزین کم کند به شرط آنکه دولت در مدت با قیمانده اجرای طرح به دلیل انکه خبری از افزایش قیمت و سهمیه بندی بنزین نیست تصمیمی بگیرد تا مصرف کنندگان با کارت سوخت جایگاه اقدام به سوخت گیری نکنند تا این طرح بتواند اثر بخش باشد.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما