چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 142698
    تاریخ انتشار: 22/تير/1398 - 14:27
    حجت‌الاسلام‌ عبدالفتاح نواب

    نماینده ولی‌فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت عازم عربستان شدند

    نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و رئیس سازمان حج و زیارت، امروز جمعه ۲۱ تیرماه عازم عربستان شدند.

    نماینده ولی‌فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت عازم عربستان شدند

    حجت‌الاسلام‌ عبدالفتاح نواب نماینده‌ولی‌فقیه در امور حج و زیارت به همراه علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت جمعه شب (۲۱ تیرماه) از فرودگاه امام خمینی (ره) تهران عازم عربستان شد.

    در مراسم بدرقه مسؤولان حج و زیارت، آیت الله قمی معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری نیز حضور داشت.

    وی با اشاره به دستاوردها و برکات حج، اظهار امیدواری کرد که حج امسال به خوبی و در آرامش برپا شود.

    برائت از مشرکین موجب تقویت وحدت مسلمانان است

    همچنین حجت‌الاسلام سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به اینکه امسال بیش از ۸۶ هزار ایرانی به حج تمتع مشرف می‌شوند درباره برنامه‌های فرهنگی حج تمتع امسال اظهار داشت: خدا را شاکریم حج امسال هم به‌خوبی برنامه‌ریزی‌ها شد و امیدواریم به درستی و در آرامش نیز انجام می‌شود. ما برنامه‌های فرهنگی سال‌های قبل را بررسی کردیم و مواردی که نیازمند اصلاح بود، بازنگری کردیم؛ به طوری که اصلاحات انجام شد و‌ برنامه‌های فرهنگی چه در هتل‌ها و اماکن مقدس در مکه، مدینه و‌ مشاعر برنامه‌ریزی شد.

    وی با بیان اینکه حج هر سال با سال‌های قبل متفاوت است که امیدواریم با تمامی برنامه‌های جنبی حج امسال آرام بوده ‌و با دست پر زائران به کشور بازگردند، خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های ما مراسم برائت از مشرکین است. همچنین امسال نیز در فرمایشات مقام معظم رهبری به برائت از مشرکین تأکید شد و در تفاهم‌نامه بین ایران و عربستان نیز به برپایی این مراسم توجه شده است. بر همین اساس مراسم برائت از مشرکین امسال هم به نحو‌ مطلوب برپا خواهد شد.

    حجت‌الاسلام نواب خاطرنشان کرد: برائت از مشرکین چیزی نیست که به جهان اسلام لطمه وارد کند، بلکه موجب تقویت وحدت مسلمانان خواهد بود و به نفع جوامع اسلامی است.

    انتقال حجاج از ۴ ایستگاه پروازی آغاز شده است

    علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به اینکه امسال تمام پروازها توسط شرکت هواپیمایی ایران انجام می‌شود، گفت: خوشبختانه تاکنون هواپیمایی هما پرواز حجاج را به‌ خوبی انجام داده است.

    وی از هواپیمایی و تدارکات و پشتیبانی نیز تشکر کرد و افزود: طی هماهنگی با طرف سعودی تمام برنامه‌ها به خوبی پیگیری می‌شود و امکانات برای حضور زائران در عربستان فراهم است.

    رشیدیان با بیان اینکه امسال از ۱۹ ایستگاه پروازی زائران حج تمتع ۹۸ به سمت دو ایستگاه جده و مدینه حرکت می‌کنند، گفت: از نظر تعداد ایستگاه‌های پروازی نسبت به سال گذشته، ایستگاه پروازی اردبیل به دلیل مشکلات در باند فرودگاهی، حذف شده است.

    رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه پروازها از ۴ ایستگاه پروازی آغاز شده و پروازهای یکی از ترمینال‌ها به پایان رسیده است، تصریح‌کرد: همچنین امسال ترمینال سلام در فرودگاه امام‌خمینی (ره) نیز با زیرساخت‌های مناسب آغاز به کار کرده و مبدأ اعزام زائران خانه خدا از ۸ استان است به طوری که حدود ۳۰ هزار زائر از فرودگاه امام‌خمینی (ره) عازم عربستان می‌شوند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما