پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • همدستی هوایی امارات با آمریکایی‌ها

  • نرخ حواله دلار و یورو امروز چقدر است؟

  • رزمایش جان‌فدایان ایران در شیراز / فیلم

  • شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش رقم کالابرگ از مهر

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • آمریکا در برابر معادله جدید قدرت + عکس

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • امشب نوای کودکان بر بام کیوان است

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • پاروی طلایی فاطمه: تاریخ‌سازی مجلل در ناگویا / سهیل موسوی ششمین طلایی ایران + عکس

  • حملات شدید هوایی پاکستان به افغانستان

  • اسرائیل اردوغان را تهدید کرد

  • توقیف اتوبوس با ۲۰ مسافر به دلیل مستی راننده

  • کسب سومین مدال برای تیم روئینگ بانوان ایران

  • فرمانده کل ارتش: رئیس‌جمهور صدای صلابت ملت مبعوث و شجاع ایران بود

  • کارزار بسنت علیه ایران به دیوار چین خورد

  • ادعای امپراتوری در پاریس، التماس در انزلی+عکس

  • توصیه بقائی به نخست‌وزیر کانا‌دا

  • استقبال هنرمندان از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 142253
    تاریخ انتشار: 19/تير/1398 - 15:28
    علیرضا رشیدیان

    احتمال اعزام ۱۵۰ هزار عمره‌گذار پس از انجام حج تمتع ۹۸

    رئیس سازمان حج و زیارت گفت: این احتمال وجود دارد که در موسم حج مذاکراتی با طرف عربستانی داشته باشیم تا مقدمات سفر را برای عمره‌گذاران فراهم کنیم.

    احتمال اعزام ۱۵۰ هزار عمره‌گذار پس از انجام حج تمتع ۹۸

    علیرضا رشیدیان  درباره راه‌اندازی سفرهای عمره مفرده، اظهار داشت: از همان سالی که اعزام زائران برای عمره مفرده  قطع شد، نظام جمهوری اسلامی شروطی تعیین کرد که مهم‌ترین آنها تضمین امنیت، عزت و کرامت عمره‌گذاران است.

    وی ادامه داد: این احتمال وجود دارد که  در موسم حج مذاکراتی با طرف عربستانی داشته باشیم و در صورت تحقق شرایط مذکور، مقدمات سفر را برای عمره‌گذاران فراهم کنیم. البته یکی از شروط اصلی در کنار مواردی که به آنها اشاره کردم، حضور کنسولی ما برای حمایت‌های لازم از اتباع ایرانی در طول سفر عمره است. با توجه به مذاکراتی که بین دو کشور وجود داشته، احتمال اینکه دفاتر حافظ منافع، تحت حافظ منافعی کشور سوییس افتتاح شود، وجود دارد.

    رئیس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: تعداد افرادی که می‌توانیم برای سفر عمره اعزام کنیم بستگی به توانایی و ظرفیت‌ شرکت‌های دو طرف برای ارائه خدمات، بستگی دارد. در صورتی که شرایط برای اعزام فراهم شود، باید ظرفیت‌ها را بسنجیم؛ اما از آنجایی که سال گذشته حدود 6 میلیون نفر به عمره مفرده مشرف شدند، احتمالا ظرفیت 100 الی 150 هزار نفری برایمان تعیین خواهد شد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما