چهارشنبه 24 تير 1405 - Wed 15 Jul 2026
  • انهدام پهپاد لوکاس دشمن آمریکایی در لارستان فارس

  • نقل و انتقالات پرسپولیس / خرید جدیدبرای سرخ پوشان + جدول

  • نیروهای مسلح سر سوزنی بر سر تنگه هرمز کوتاه نخواهند آمد

  • وقوع حادثه دریایی در سواحل عمان

  • سیاست مهار ایران، بر پایه یک دروغ بنا شد/تل‌آویو تهدید اصلی منطقه است

  • بازگشت خلبانی که محاصره یمن را شکست / عکس

  • مترو و اتوبوس‌ ۲ ماه دیگر رایگان شد

  • آخرین تغییرات هفت کمیسیون تخصصی مجلس در اجلاسیه سوم

  • کرکس سیاه روده تمساح را بیرون کشید و بلعید / فیلم

  • بسکتبالیست اهل سودان جنوبی با قد استثنایی / عکس

  • طوفان پدیده نادر آبشار معکوس را رقم زد / فیلم

  • نقل و انتقالات استقلال با در بسته مواجه شد

  • آخرین پیگیری‌های قضایی «امیرتتلو»

  • داریوش فرضیایی به سوگ مادر نشست

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۲۳ تیر

  • تُندشدن شیب رشد قیمت نفت + نمودار

  • تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد

  • روایت یمنی ها از خیانت‌ها و دسیسه‌های سعودی‌

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۲۳ تیر

  • از تهران تا الحدیده؛ پیام ضدِمحاصره ایران به ریاض در لحظه بمباران فرودگاه + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 141081
    تاریخ انتشار: 12/تير/1398 - 16:07
    سیدحسین نقوی‌حسینی

    افزایش ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران در چارچوب برجام است

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزایش ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران را در چارچوب برجام دانست و گفت: اروپایی‌ها حقی برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ملت ایران ندارند.

    افزایش ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران در چارچوب برجام است

    سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی با اشاره به اقدام اخیر ایران مبنی بر افزایش ذخایر اورانیوم، گفت: این تصمیم کاملاً منطقی، به‌موقع و در چارچوب مفاد برجام است.

    وی افزود: اروپایی‌‌ها پس از خروج آمریکا از برجام به تعهدات‌شان عمل نکردند و امروز نیز پس از تصمیم ایران برای افزایش ذخایر اورانیوم، بهانه‌جویی می‌کنند و دم از بازگرداندن تحریم‌ها می‌زنند.

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: اروپایی‌ها حقی برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ملت ایران ندارند، زیرا افزایش سطح غنی‌سازی و نیز افزایش ذخایر اورانیوم غنی‌شده در چارچوب و طبق مفاد برجام است.

    نقوی‌حسینی ادامه داد: اروپایی‌ها  تاکنون بارها بر پایبندی به برجام تأکید داشتند، اما بیش از عمل به حرف بسنده کرده‌اند و اخیراً از سازوکار مالی‌ صحبت می‌کنند که هم از منظر شمول و حدود تعهدات و هم از منظر زیرساخت‌های اجرایی مشکلات زیادی دارد.

    وی با تأکید بر اینکه کشور‌های اروپایی همواره تحت سلطه آمریکا هستند و هیچ اراده‌ای از خودشان ندارند، اظهار داشت: ممکن است اروپایی‌ها تحت فشار آمریکا هر اقدامی از جمله عدم اجرایی کردن این سازوکار مالی را انجام دهند، بنابراین باید گفت اروپایی‌ها چندان قابل اعتماد نیستند.

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان با بیان اینکه اروپایی‌ها اراده و اختیاری برای اجرای این سازوکار و پایبندی به تعهداتشان ندارند، خاطرنشان کرد: مسئولان دیپلماسی کشور باید نسبت به بدعهدی‌های اروپایی‌ها در اجرای سازوکار "اینستکس" هوشیارانه‌تر عمل کنند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما