پنجشنبه 23 مهر 1405 - Thu 15 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 140683
    تاریخ انتشار: 11/تير/1398 - 09:21
    کالدرون

    وقتی کالدرون یکی دوبازیکن پرسپولیس رانمی‌خواست

    محمد رویانیان در زمان مدیریتش در پرسپولیس با گابریل کالدرون برای هدایت پرسپولیس مذاکره کرد، اما با او به توافق نرسید و در نهایت ژوزه را به عنوان سرمربی سرخ‌ها معرفی کرد.

    وقتی کالدرون یکی دوبازیکن پرسپولیس رانمی‌خواست

    محمد رویانیان در زمان مدیریتش در پرسپولیس با گابریل کالدرون برای هدایت پرسپولیس مذاکره کرد اما با او به توافق نرسید و در نهایت ژوزه را به عنوان سرمربی سرخ‌ها معرفی کرد.

    اخبار ورزشی- محمد رویانیان همیشه برای حرف زدن چیزهای تازه‌ای دارد چرا که در دوران مدیریت او بر پرسپولیس کلی اتفاق جالب و حتی عجیب و غریب رخ داد که بعضا مسکوت مانده و درباره‌اش حرفی زده نشده یا کمتر کسی از آن خبر دارد.

    مثل اینکه روزی رویانیان همراه با علی پروین و برونو متسو در یکی از رستوران‌های تهران چلوکباب خورده‌اند بدون اینکه کسی از این کباب بویی ببرد و عکس یا خبری از این ملاقات منتشر شود.

    ملاقات با متسو البته در همان روزهایی انجام شد که گابریل کالدرون گزینه سرمربیگری پرسپولیس بود. رویانیان درباره مذاکره، ملاقات و منش این مربی آرژانتینی و اینکه چرا انتخابش نکرد حرف‌های جالبی برای گفتن دارد.

    او در مهم ترین بخش حرف هایش با خبرورزشی در خصوص دفعه قبلی که کالدرون به پرسپولیس نزدیک شد، گفت: الان خیلی خوشحالم که کالدرون دارد می‌آید. او آن زمان به من گفت با پیگیری‌هایی که می‌کنم می‌توانم در پرسپولیس موفق باشم به شرطی که همه چیز خوب پیش برود.

    او گفت من آمادگی دارم آرزوهایت را برآورده کنم اما من هم شرایطی دارم. کالدرون روی نظم و انسجام تیم خیلی حساس بود و گفت در تیمت دو سه تا مشکل داری. گفت کسی نباید ناراحت شود اما من هم ویژگی‌های خاص خودم را دارم و باید خودم تصمیم بگیرم.

     

    منبع : خبرورزشی

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما