دوشنبه 26 مرداد 1405 - Mon 17 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 139566
تاریخ انتشار: 02/تير/1398 - 16:22
جاسوس دوتابعیتی

جیسون رضاییان کیست؟

روحانی در آبان ۹۴ ناراحتی شدید خود را از دستگیری جیسون رضاییان با این سخنان ابراز کرد:

جیسون رضاییان کیست؟


 #روحانی در آبان ۹۴ ناراحتی شدید خود را از دستگیری جیسون رضاییان با این سخنان ابراز کرد:
از قلم شکسته و دهان بسته چه کاری ساخته است؟ نشکنیم قلم‌ها را به بهانه‌های واهی، نبندیم دهان‌ها را با بهانه‌های غیراساسی. بگذاریم در این جامعه آزادی باشد و بگذاریم آزادی مسئولانه باشد. امنیت امروز برای ما اصل است اما فکر نکنید تنها با تفنگ امنیت ساخته و یا حفظ می‌شود که تفنگ هم به جای خود لازم است. اما قلم چه؟

این میزان عصبانیت روحانی و ابراز آن نسبت به لو رفتن نفوذ جیسیون رضاییان کم سابقه بود!

 نفوذ جیسون رضاییان در دفتر رئیس جمهور، مخصوصا خواهر زاده روحانی و نفوذ در نزدیکان برخی مقامات ارشد دولتی توسط اطلاعات سپاه ردیابی و کشف شده بود.

 #جیسون_رضاییان ‌عکس‌های خانوادگی برخی مسئولان را در اختیار داشت! او تا عمق خانه برخی از مسئولان تراز اول نفوذ داشت.

او حتی عکس‌های خانوادگی آنها را در اختیار داشت و متاسفانه در تصمیمات سطح عالی نظام تاثیر می‌گذاشت.

  او آنقدر برای آمریکایی‌ها اهمیت داشت که برای آزادی او در #برجام حاضر شدند یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از پول‌های بلوکه شده ایران را آزاد کنند و علاوه بر این تحریم‌های بانک سپه را نیز لغو کردند.

 جیسون رضاییان فردی بود که برای نشان دادن میزان نزدیکی خود به رئیس جمهور ایران گفته بود:
حتی طعم آدامس حسن روحانی رو میدانم!

 حالا بهتر میتوان فهمید چرا سریال #گاندو که در مورد این جاسوس آمریکایی است با فشار دولت سانسور شد.

منبع : حامیان ولایت

نظرات بینندگان
نظرات شما