دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 139432
    تاریخ انتشار: 02/تير/1398 - 10:05
    سخنگوی کمیسیون عمران مجلس

    ضرورت تملک زمین های خارج از محدوده شهری

    سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت:وزارت راه نباید تنها به دنبال اجرای پروژه های مسکن سازی در شهرهای جدید باشد، از این رو دولت باید نسبت به تملک زمین های خارج از محدوده شهری برای اجرای پروژه ها اقدام کند.

    ضرورت تملک زمین های خارج از محدوده شهری

     صدیف بدری سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با اشاره به رویکرد وزارت راه و شهرسازی برای اجرای طرح تولید انبوه مسکن به روش مشارکتی، گفت: در شرایط کنونی دولت تمام برنامه ریزی و تلاش خود را برای اجرای طرح های تولید مسکن صورت داده، در این راستا سیاست های جدید مالیاتی برای تشویق سرمایه گذاران برای ورود به بازار مسکن نیز در نظر گرفته شده است.

    اخبار اقتصادی- با توجه به شرایط بازار این دغدغه مطرح بود که شاید انبوه سازان و سرمایه گذاران از برنامه های جدید دولت استقبال نکنند، از این رو سیاست های تشویقی برای جذب آن ها در نظر گرفته شد

    نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به شرایط بازار این دغدغه مطرح بود که شاید انبوه سازان و سرمایه گذاران از برنامه های جدید دولت استقبال نکنند، از این رو سیاست های تشویقی برای جذب آن ها در نظر گرفته شد.
    تسهیلات کم بهره و پرداخت مابه التفاوت هزینه ساخت به پیمانکار راه کار انبوه سازی مسکن

    وی تصریح کرد: ارائه زمین رایگان و نیمه رایگان و اجرای پروژه از سوی پیمانکار، ارائه تسهیلات کم بهره و پرداخت مابه التفاوت هزینه ساخت به پیمانکار توسط متقاضیان از جمله راه حل هایی است تا اجرای پروژه های تولید انبوه مسکن سرعت گیرد.
    انبوه‌سازی مسکن نباید منحصر به شهرهای جدید شود/ ضرورت تملک زمین های خارج از محدوده شهری

    بدری ادامه داد: به نظر من وزارت راه و شهرسازی نباید تنها به دنبال اجرای پروژه های مسکن سازی در شهرهای جدید باشد، این رویکرد باید در تمام استان ها صورت گیرد، البته وزارتخانه در محدوده شهرها با کمبود اراضی دولتی مواجه است، از این رو دولت باید نسبت به تملک زمین های خارج از محدوده شهری برای اجرای پروژه ها اقدام کند.
    پروژه های مسکن سازی مشارکتی به سرنوشت مسکن مهر دچار نمی شود

    سخنگوی کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه پروژه های مسکن سازی مشارکتی به سرنوشت مسکن مهر دچار نمی شود، گفت: در پروژه مسکن مهر محور اصلی ارائه زمین های 99 ساله بود و پیمانکاران فرآیند تولید و فروش را مدیریت می کردند، اما در پروژه های مشارکتی به عنوان مدل جدید مسکن سازی، دولت مدیریت را بر عهده دارد.

    منبع : خانه ملت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما