دوشنبه 15 تير 1405 - Mon 06 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 136470
    تاریخ انتشار: 15/خرداد/1398 - 14:43
    برانکو!

    استعفای عرب، توافق مدیرعامل جدید با برانکو!

    باشگاه پرسپولیس با تغییر مدیریت خواسته‌های مالی برانکو و دیگر کروات‌های سرخپوش را برآورده خواهد کرد.

    استعفای عرب، توافق مدیرعامل جدید با برانکو!

     مدیریت باشگاه پرسپولیس نتوانسته مبلغ قرارداد‌های بازیکنان و مربیان خود را تأمین کند و همین مسئله باعث شده است ایرج عرب تصمیم به استعفا بگیرد، اتفاقی که چندان غیرمنتظره نبود، چرا که هفته‌هاست آن‌ها به خارجی‌های خود قول پرداخت دستمزدشان را می‌دهند، اما این وعده عملی نمی‌شود.


    برانکو ایوانکوویچ نیز خیلی خوب از شرایط مالی باشگاهش آگاهی دارد و به همین دلیل از مدیریت باشگاه پرسپولیس خواست تا قبل اینکه به فکر عقد قرارداد بلند مدت با وی باشند، حق و حقوق‌های عقب‌افتاده را پرداخت کنند.


    در حال حاضر وزارت ورزش چندان موافق استعفای عرب نیست، اما به نظر می‌آید با توجه به شرایط مالی باشگاه پرسپولیس عرب نهایتاً در هیئت مدیره ماندنی شود.


    اینکه تکلیف برانکو ایوانکوویچ چه خواهد شد موردی است که روز گذشته (یکشنبه) به آن اشاره داشتیم. قرار است برانکو و دیگر کروات‌های پرسپولیس بامداد فردا از ایران بروند، اما آن‌ها بعد از تعطیلاتی که برانکو برای تیمش در نظر گرفته است به ایران باز خواهند گشت.


    واقعیت امر این است که مهدی محمدنبی که به احتمال خیلی زیاد جانشین عرب خواهد شد با برانکو برای ادامه کار در پرسپولیس توافق کرده است. البته به شرطی که طی دو هفته آینده مطالبت وی پرداخت شود.


    نبی شخصاً در این مورد با برانکو صحبت کرده و به وی گفته است که مشکلی برای تسویه حساب با وی و دیگر نفرات تیم وجود ندارد و او تا دو هفته آینده به نوعی همه چیز را اوکی خواهد کرد.


    با شرایط موجود باید منتظر اتفاقاتی ماند که قرار است در پرسپولیس رخ دهد.

    منبع : جام نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما