دومین روز رایزنی‌های هسته‌ای در نیویورک/ نشست کارشناسان و معاونان ظریف و موگرینی

رایزنی‌های معاونان وزیر خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره نگارش متن برنامه جامع اقدام مشترک در جریان است و امروز نیز کارشناسان و معاونان نشست‌ خواهند داشت.

" />
جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 1362
    تاریخ انتشار: 11/ارديبهشت/1394 - 11:58

    دومین روز رایزنی‌های هسته‌ای در نیویورک

    پایگاه خبری حامیان ولایت/بین الملل:

    دومین روز رایزنی‌های هسته‌ای در نیویورک/ نشست کارشناسان و معاونان ظریف و موگرینی

    رایزنی‌های معاونان وزیر خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره نگارش متن برنامه جامع اقدام مشترک در جریان است و امروز نیز کارشناسان و معاونان نشست‌ خواهند داشت.

    دومین روز رایزنی‌های هسته‌ای در نیویورک

    امروز (جمعه) در دومین روز رایزنی‌های هسته‌ای در نیویورک و در حاشیه کنفرانس بازنگری معاهده NPT قرار است معاونان وزیر خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در راستای نگارش متن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به گفت‌وگو بنشینند و از سوی دیگر نیز کارشناسان دو طرف به گفت‌وگو در این زمینه بپردازند.

    دور جدید رایزنی‌های هسته‌ای در نیویورک و در راستای نگارش متن برنامه جامع اقدام مشترک از دیروز (پنجشنبه) در نیویورک آغاز شد و سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر خارجه ایران و هلگا اشمیت معاون فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا طی 2 نوبت و در مجموع هشت ساعت در این زمینه به رایزنی و گفت‌وگو پرداختند.

    قرار است امروز (جمعه) در دومین روز این رایزنی‌ها معاونان وزیر خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ساعت 10:30 صبح به وقت محلی (19 به وقت تهران) درباره نگارش متن برنامه جامع اقدام مشترک برگزار شود.

    کارشناسان دو طرف نیز ساعت 9 صبح به وقت محلی (17:30 به وقت تهران) نیز به رایزنی در این خصوص بپردازند.

     محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران روز چهارشنبه در دانشگاه نیویورک و در پاسخ به سوالی درباره محورهای اختلافی گروه ایران و 1+5 عنوان کرد: «نگارش متن را از فردا آغاز می‌کنیم. پرانتزهایی باقی مانده است، اما بر سر کلیات توافق وجود دارد.»

    منبع:فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما