پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 135787
    تاریخ انتشار: 11/خرداد/1398 - 13:39
    مرتضی دهقان

    شکایت ایران به ایکائو درباره تحریم سوخت

    معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد که موضوع عدم سوخت رسانی به شرکت های هواپیمایی ایرانی در برخی فرودگاههای بین المللی به دبیرکل و رئیس شورای ایکائو منعکس شده است.

    شکایت ایران به ایکائو درباره تحریم سوخت

    معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد که موضوع عدم سوخت رسانی به شرکت های هواپیمایی ایرانی در برخی فرودگاههای بین المللی به دبیرکل و رئیس شورای ایکائو منعکس شده است.

    مرتضی دهقان روز (شنبه) در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اشکالاتی که در سیستم سوخت رسانی به پروازهای ایرانی در برخی فرودگاههای بین المللی به وجود آمده است، گفت: متاسفانه تحریم های آمریکا علیه هواپیمایی کشوری برخلاف همه مقررات بین المللی و شعارهای بشردوستانه آمریکا و هم پیمانانش است.

    وی با بیان اینکه نوک حمله این تحریم ها مردمی هستند که از حمل و نقل هوایی استفاده می کنند؛ افزود: هدف از این اقدامات قطع ارتباط مردم ایران با سایر کشورها و ملتها است.

    دهقان خبر داد که موضوع عدم سوخت رسانی به هواپیمایی ایرانی در برخی فرودگاههای کشورهای خارجی به دبیرکل و رئیس شورای ایکائو منعکس شده است و ادامه داد: تلاش ها و رایزنی های زیادی برای تحویل سوخت به شرکت های ایرانی صورت گرفته است.

    معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه با وجود رایزنی ها و مذاکرات ایران، متاسفانه مشکل سوخت رسانی ادامه داد، گفت: امیدوارم هرچه سریعتر این مشکلات برطرف شود.

    به گزارش ایرنا پرواز شماره ۷۲۱ هواپیمایی ایران ایر به مقصد فرانکفورت که هفته گذشته با تاخیر هشت ساعته ایران را به مقصد آلمان ترک کرد در شهر آنکارا در ترکیه برای سوخت گیری مجبور به توقف ۴ ساعته شد.

    به گفته ی یکی از مسافران این پرواز، پس از ساعت ها مذاکره و درحالی که مسافران داخل هواپیما بدحال شده بودند با انتقال دو تانکر سوخت از خارج فرودگاه، سوخت هواپیما تامین شد.

    سازمان هواپیمایی کشوری سال گذشته نیز در بیانیه‌ای رسمی خطاب به ایکائو خواست تا علیه تحریم‌های یکجانبه آمریکا بر ضد صنعت هواپیمایی غیر نظامی ایران موضعی قاطع اتخاذ کند و از کشورهای عضو بخواهد تا به مفاد این پیمان و گسترش حمل و نقل هوایی بین‌المللی با هدف ارتقاء مودت و درک مشترک بین مردم جهان پایبند باشند.
     

    منبع : ایرنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما