پنجشنبه 26 شهريور 1405 - Thu 17 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 135552
    تاریخ انتشار: 09/خرداد/1398 - 18:25
    معاون سازمان بسیج مستضعفین

    سردار غلامی: خودداری ورزشکاران از رویارویی با نمایندگان رژیم صهیونیستی «بین‌المللی» شده است

    معاون سازمان بسیج مستضعفین گفت: ورزشکاران دیگر کشورها به تأسی از ورزشکاران ما از رویارویی برابر نمایندگان این رژیم خودداری می‌کنند و این اقدام بین المللی شده است.

    سردار غلامی: خودداری ورزشکاران از رویارویی با نمایندگان رژیم صهیونیستی «بین‌المللی» شده است

    مراسم نوزدهمین آئین تجلیل از «ورزشکاران جوانمرد» که از رویارویی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی خودداری کردند با حضور سردار غلامی معاون سازمان بسیج مستضعفین، محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی پارالمپیک، عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و ورزش همگانی وزیر ورزش، ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران، سردار آذرنوش مسئول سازمان بسیج ورزشکاران، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، شروین اسبقیان مدیر کل امور مشترک دفتر وزارت ورزش، گل محمدی مدیرکل ورزش استان تهران، و تیمور غیاثی سخنگوی فدراسیون دو و میدانی، … امروز ساعت 19 در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی  برگزاری شد.

    بنابراین گزارش عبدالحمید احمدی معاون وزیر ورزش و جوانان در مراسم تجلیل از ورزشکارانی که از رویارویی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی خودداری کرده‌اند، با قدردانی از ورزشکارانی که در عرضه ورزش از به رسمیت شناختن رژیم غاصب صهیونیستی خودداری می‌کنند، گفت: این ورزشکاران از این طریق از ملت مظلوم فلسطین پهلوانانه دفاع می‌کنند. ما به این قهرمانان و پهلوانان مان افتخار می‌کنیم کما اینکه بارها مقام معظم رهبری چه به صورت جمعی و یا انفرادی مورد تکریم قرار داده‌اند.

    وی افزود: ورزشکاران دیگر کشورها نیز به تاسی از ورزشکاران ما از رویارویی برابر نمایندگان این رژیم خودداری می‌کنند و این اقدام بین المللی شده است، یا اینکه برخی کشورها به ورزشکاران این رژیم اجازه حضور در کشورشان را نمی‌دهند. این مشکلاتی را هم که برای ورزشکاران ما ایجاد می‌کنند یا حرف از تعلیق ورزش ما می‌زنند راه به جایی نمی‌برد. سیاست نظام ما در بعد بین المللی آشکار است و بارها نیز با صراحت مخالفت با رژیم صهیونیستی را با صدای بلند اعلام کرده ایم.

    در ادامه، سردار غلامی معاون سازمان بسیج مستضعفین گفت: با طلوع عالم‌تاب انقلاب اسلامی در هدایت معمار و پایه‌گذار انقلاب اسلامی تأثیر مهمی در سرنوشت مردم فلسطین داشت و سرنوشت مردم فلسطین را از کاخ‌ها و سرسپردگان کشورهای منطقه به دست این مردم مظلوم سپرد. این رژیم در جنگ ۳۳ روزه و جنگ ۵۶ روزه غزه شکست سختی خورد و امروز می‌بینیم دو روز هم تاب مقاومت برابر مردم غزه را ندارد. امروز اگر این رژیم بمباران می‌کند موشک‌های دست‌ساز جوانان مقاومت بر سر آنان می‌ریزد و تلفات زیادی می‌دهند.

    وی افزود: از ورزشکاران قهرمانی که نگاه ملت ایران در حمایت از مظلوم را در ورزش نشان داده‌اند تشکر می‌کنم. این اقدام مایه افتخار کشور و در جهت دفاع از مردم مظلوم فلسطین است.

    در پایان این مراسم با حضور مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان، ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین، سردار غلامی و احمدی معاون وزیر ورزش از خانواده شهید قربان خوانی و ورزشکارانی که مقابل رژیم صهیونیستی به میدان نرفته‌اند تجلیل شد.

    سعید ملایی (جودو)، گلاره ناظمی (فوتبال)، ثمین عابد خجسته (بدمینتون)، آرین غلامی و علیرضا فیروزجا(شطرنج)، کامران رضایی‌نژاد و حسین تبرته فراهانی (ورزش ناشنوایان)، سید مهران حسینی (دو و میدانی)، امیرحسین عرب (کاراته)، حسین وفایی (بیلیارد)، افشین نوروزی و امین احمدیان (تنیس روی میز)، محمدعلی عباسی، میثم زنگنه، محمد گل‌محمدی و شهریار احتشام‌زاده (تنیس روی میز کارگری) ورزشکارانی بودند که در این مراسم مورد تجلیل قرار گرفتند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما