شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 135350
تاریخ انتشار: 08/خرداد/1398 - 15:01
رهبران کشورهای عضو اتحادیه اروپا

بن‌بست برای رهبران اروپا

رهبران ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا در نشست شب گذشته خود در بروکسل نتوانستند درباره تعیین رئیس جدید کمیسیون اروپا به اتفاق نظر دست پیدا کنند.

بن‌بست برای رهبران اروپا

 رهبران کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست شب گذشته خود در بروکسل که با موضوع بررسی آینده اروپا بر اساس نتایج انتخابات پارلمانی و همچنین تعیین رئیس جدید کمیسیون اروپا برگزار شده بود، نتوانستند به تفاهم برسند.

اختلاف نظر میان رهبران اروپا در حالی وجود دارد که «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان حمایت خود را از «منفرد وبر» رئیس حزب مردم در پارلمان اروپا برای ریاست جدید کمیسیون اروپا اعلام کرده است. در عین حال «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه تاکید کرده است که فردی باید بعنوان رئیس جدید کمیسیون اروپا انتخاب شود که سابقه فعالیت های دولتی را در کارنامه خود داشته باشد.

این در حالی است که وبر تاکنون هیچ منصب دولتی نداشته است.

رهبران اروپا در حالی بررسی گزینه مناسب برای جانشینی یونکر را به «دونالد تاسک» رئیس شورای اروپا واگذار کرده اند که آنها نیز قرار است گزینه های احتمالی خود را به وی معرفی کنند.

منبع : اتحادیه اروپا

نظرات بینندگان
نظرات شما